ΖΕΥΓΑΡΙΑ

10 πράγματα που συμβαίνουν όταν συγκατοικείς με τον φίλο σου

Είτε έχεις ζήσει πολλά χρόνια μόνη σου είτε όχι όταν παίρνεις την απόφαση να συγκατοικήσεις με τον φίλο σου πρέπει να έχει προηγηθεί μια πολύ καλή συζήτηση μεταξύ σας για να αποφύγετε πολλές άβολες στιγμές.

Γιατί πέρα από τα διαδικαστικά ζητήματα που προκύπτουν όταν αποφασίζει ένα ζευγάρι να μείνει μαζί, όπως ποιος αγοράζει τι, πως πληρώνονται τα πάγια έξοδα κλπ υπάρχουν και μερικά άλλα πράγματα που βγαίνουν στη φόρα όταν είστε πλέον στον ίδιο χώρο. Αρκετά από αυτά είναι τα θετικά της όλης υπόθεσης, τα οποία προφανώς είναι αυτά που σας οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, αλλά υπάρχουν και κάποια άλλα που ίσως δεν έχεις σκεφτεί.

1. Είναι συνέχεια εκεί

Μην με πιεις περίεργη και κυνική που ξεκινάω τη λίστα με αυτό, θέλω απλά να σου τονίσω το γεγονός ότι ο φίλος σου θα είναι συνέχεια εκεί. ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Όταν κάνεις αποτρίχωση σε άβολη στάση πάνω στο κρεβάτι, όταν κυκλοφορείς με το ξεχειλωμένο εσώρουχο και όταν θέλεις να είσαι μόνη εκείνος θα είναι πάλι εκεί. Just sayin’.

2. Συνειδητοποιείς ότι δεν είστε τόσο καθαροί όσο νόμιζες

Δεν θέλω να θίξω τα ζευγάρια αυτού του κόσμου, αλλά όπως και να το κάνεις όταν είστε δύο άτομα σε ένα σπίτι, τα άπλυτα στην κουζίνα, τα πεταμένα ρούχα στο γραφείο και οι τρίχες στο μπάνιο υπερ- διπλασιάζονται και αν δεν τηρείτε πρόγραμμα καθαριότητας τότε well..

3. Τσακώνεστε για μικρές βλακείες

Προφανώς και θα υπάρχουν μικρές τριβές στην καθημερινότητα, ειδικά μέχρι να μάθετε ο ένας τις συνήθειες του άλλου αλλά να είσαι προετοιμασμένη για τσακωμούς όπως ποιος θα βγάλει έξω τα σκουπίδια ή ποιος έχει σειρά να πλύνει τα πιάτα.

4. Παρατηρείς πράγματα που δεν είχες προσέξει πριν

Κάτι πολύ λογικό προφανώς γιατί δεν γίνεται να ξέρεις από πριν ότι ο φίλος σου έχει μια πολύ συγκεκριμένη ρουτίνα όταν μαγειρεύει ή ότι απολαμβάνει να κάνει bubble bath ακούγοντας τον αγαπημένο του δίσκο όταν γυρνάει κουρασμένος από τη δουλειά.

5. Καταργείται η έννοια του προσωπικού χώρου

Στο ίδιο concept με το Νο.1 δεν υπάρχει πια προσωπικός χώρος καθώς είναι πολύ πιθανό εκεί που πλένεις τα δόντια σου να μπει ο φίλος σου στο μπάνιο για να κατουρήσει. Αυτό βέβαια είναι κάτι που μπορείς να ξεκαθαρίσεις από την αρχή με τον άλλον, γιατί είπαμε η οικειότητα έχει και κάποια όρια.

6. Έχεις πολλά περισσότερα ρούχα!

Γιατί να βάλεις το ”και καλά” boyfriend τζιν που αγόρασες όταν έχεις το τζιν του φίλου στη δίπλα ακριβώς ντουλάπα; Για να μην συζητήσω για τα t- shirt, τα πουκάμισα και τα φούτερ.

7. Και παρέα όποτε τη θελήσεις

Όσο και να γκρινιάζετε για τις μικρές ιδιοτροπίες που έχετε ως άνθρωποι, το γεγονός ότι γυρνάς στο σπίτι και έχεις κάποιον να λιώσετε μαζί στον καναπέ είναι ανεκτίμητο.

8. Και σεξ. Πολύ σεξ.

Μην το ξεχνάμε αυτό παιδιά, το βασικότερο θετικό της συγκατοίκησης είναι ότι μπορείς να κάνεις σεξ όποτε θέλεις χωρις να σε νοιάζει τίποτα.

9. Σου λείπει βέβαια να κοιμάσαι σε άδειο κρεβάτι

Γιατί καλές οι αγκαλιές, αλλά σαν τη στάση αστερία δεν έχει.

10. Αλλά το ότι έχεις δίπλα σου αυτόν που αγαπάς τα κάνει όλα πολύ καλύτερα

Ε, για αυτό βασικά τα αντέχεις όλα. Εντάξει, όχι ΟΛΑ- οι τρίχες στην μπανιέρα δεν συγχωρούνται εύκολα.