FITNESS

10 fit γυναίκες στο Instagram που σε εμπνέουν

Unsplash

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που χρειάζεσαι όταν θέλεις να αλλάξεις το σώμα σου και να ξεκινήσεις γυμναστική; Η λέξη που ψάχνεις είναι η έμπνευση. Κάποιον να σου πει ότι όλα μπορούν να γίνουν και πως μπορείς να γίνεις fit, βρίσκοντας αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο. Οι συγκεκριμένες fit γυναίκες θα σε βοηθήσουν.

Οι παρακάτω fit γυναίκες καλύπτουν όλο το φάσμα. Personal trainers, εγκυμονούσες, αρσιβαρίστριες, yogi, DJ’s. Κάθε fitness γυναίκα σου δίνει τα δικά της tips για να πετύχεις τον στόχο σου.

Megan Roup

H Megan Roup έχει ιδρύσει το “The Sculpt Society”, τα μαθήματα που συνδυάζουν fun χορευτικές κινήσεις με ασκήσεις για ενδυνάμωση. Δε χρειάζεται να μετακομίσεις στη Νέα Υόρκη. Κατέβασε το app της και γυμνάσου ενώ διασκεδάζεις.

Hanna Oberg

Η γυμναστική δεν κολλάει σε εγκυμοσύνες. Μπορείς να προσαρμόσεις τα πάντα στις ανάγκες σου. H fitness influencer έχει έναν ολόκληρο λογαριασμό στο Instagram για το πώς παραμένει δραστήρια μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης. Πριν ακολουθήσεις τις οδηγίες της, βεβαιώσου ότι το έχεις συζητήσει με τον γιατρό σου, διότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.

Jen Esquer

To μήνυμα της Jen Esquer είναι ότι η γυμναστική δεν έχει να κάνει μόνο με το να τρέχεις και να σηκώνεις βάρη. Τονίζει τη σημασία της ελαστικότητας αλλά και στο πώς νιώθουμε σε καθημερινή βάση. Η ευεξία ξεκινά από μέσα. Και αυτό ισχύει για όλες τις fit γυναίκες.

Natacha Oceane

Μία ιδιαίτερη περίπτωση fit γυναίκας που προσεγγίζει την υγεία, τη διατροφή και τη γυμναστική σαν επιστήμονας. Ίσως επειδή έχει σπουδάσει βιοφυσική. Η δομή των συγκεκριμένων ασκήσεων είναι: 20 δευτερόλεπτα γυμναστική, 100 δευτερόλεπτα ξεκούραση πριν από κάθε άσκηση. Δίνει μεγαλύτερη έμφαση στην άσκηση και λιγότερη στη διατροφή.

Caitlin Turner

Η κοπέλα που κάνει yoga και ταξιδεύει όλον τον κόσμο. Σε αυτήν την περίπτωση, παίρνεις διπλή έμπνευση, σωστά;

Kayla Itsines

H personal trainer σου δίνει συγκεκριμένα tips για ευ ζην, και αφορούν όλους τους τομείς. Λογικά θα ταυτιστείς μαζί της. Επιλέγει τη μεσογειακή διατροφή και λατρεύει το ψωμί. Πίνει έναν ελληνικό καφέ κάθε πρωί στις 9 και επισκέπτεται τους γονείς και τους παππούδες της. Γυμνάζεται 3-4 φορές την εβδομάδα για 28 λεπτά και περπατά μισή ώρα, 5 φορές την εβδομάδα. Κάνει πάντα stretching και λατρεύει να καθαρίζει το σπίτι της.

Tracy Anderson

Η γυναίκα που κρύβεται πίσω από τα γραμμωμένα σώματα των celebrities, όπως η Gwyneth Paltrow. Η ρουτίνα της γυμναστικής της περιλαμβάνει ομαδικό χορό με ασκήσεις. Διασκεδαστικό για να το κάνεις με τις φίλες σου. Fit γυναίκες ενωμένες.

Cassey Ho

Ένα γνωστό κορίτσι του Youtube που σου δείχνει πώς να γυμνάζεσαι στο σπίτι με ελάχιστο ή και καθόλου εξοπλισμό. Στο Instagram της, μεταξύ άλλων, σου δίνει και ιδέες για healthy συνταγές, όπως αυτά τα pancakes με 2 αυγά και 1 μπανάνα.

Jeanette Jenkins

H διατροφολόγος και trainer είναι expert στο να αποκτήσεις τους τέλειους κοιλιακούς και να αποκτήσεις το bikini body των ονείρων σου. Σε αυτό το βίντεο, πάρε λίγη έμπνευση για το πώς θα το πετύχεις ενώ είσαι στο γραφείο και φοράς τις γόβες σου.

Mary Helen Bowers

Last but not least, μία μπαλαρίνα σου αποδεικνύει ότι η τέχνη και ο χορός μπορούν να γίνουν μία κομψή και αποτελεσματική μέθοδος γυμναστικής.