ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Βαγγέλης Χαρισόπουλος, Μαριλού Ρεπαπή, Μίνα Μπιράκου: Πώς είναι να βρίσκεστε 10 χρόνια μετά ξανά πίσω απ’ τα μικρόφωνα;

Ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος, η Μαριλού Ρεπαπή και η Μίνα Μπιράκου μεσουρανούσαν κάποτε στην πρωινή ζώνη του Nitro Radio. Οι πορωμένοι τους ακροατές, λάτρευαν να ακούν αυτούς τους ολοκληρωτικά διαφορετικούς χαρακτήρες να σχολιάζουν, να κριτικάρουν, να αστειεύονται και να μιλούν επί παντός επιστητού. Η επικαιρότητα τους χάριζε άπλετο υλικό και οι ζωές τους πολλά κεφάλαια μίνι ιστοριών που όπως θα ακούσεις, (τους) έχουν μείνει αξέχαστες.

Οι τρεις τους έχουν να βρεθούν δέκα χρόνια πίσω από τα μικρόφωνα, όταν και έκαναν την τελευταία τους εκπομπή. Στο reunion, οι Ρεπαπή και Μπιράκου κάνουν και πάλι κόμμα εναντίον στον Χαρισόπουλο και στις ερωτήσεις που απάντησαν μετά, το παραδέχονται δημοσίως. Ο Βαγγέλης δεν αντέχει που το power couple είναι δύο γυναίκες που λατρεύονται και δεν μπορούν να βρουν κάτι κακό να πουν η μία για την άλλη.

Σε αυτή τη μιάμιση ώρα που δεν υπάρχει στην ουσία ένα συγκεκριμένο θέμα συζήτησης, ο Βαγγέλης, η Μαριλού και η Μίνα κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα: παρέα. Μια απολαυστική παρέα που μου θύμισε ποια είναι ουσία των σχέσεων που κάνει κάποιους ανθρώπους ξεχωριστούς για τον καθένα μας: η χημεία. Η χημεία δεν σβήνει, δεν ξεχνιέται και είναι πάντα εκεί, σαν ένα μαγικό ξόρκι που κάνει μερικά μυαλά όπως αυτά εδώ, να βγάζουν σπίθες, απλά επειδή συγχρονίζονται.

Στον διάδρομο έξω από το studio, τους έστησα στον τοίχο.

Η ερώτηση που τους γονάτισε; Τι σας λείπει από τότε; 

Δες την αντίδρασή τους στο Backstage interview.

Ακούς το Podcast Been There Done That, εδώ: