ΜΑΓΙΟ

Sunderwater: Κομψά και θηλυκά μαγιό με ελληνική υπογραφή

Το ελληνικό καλοκαίρι, οι γυναίκες της ζωής της και οι διακοπές στο Πήλιο. Τρία σημεία κλειδιά για τη σχεδιάστρια Μικαέλα Καραμπέτσου, τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από το brand ''Sunderwater''. Τα θηλυκά και κομψά μαγιό που έχουν αγαπηθεί από όλες τις γυναίκες. Όμορφα χρώματα, σωστή εφαρμογή και κοψίματα που κολακεύουν τη γυναικεία σιλουέτα. ''Θέλω να νιώθεις μοναδικά όταν το φοράς στην παραλία'' μας λέει η σχεδιάστρια και ο στόχος έχει επιτευχθεί.

 

Η Μικαέλα αφιερώνεται ολοκληρωτικά και κάνει την αγάπη της επάγγελμα. Η σχεδίαση είναι ο τρόπος της να εκφράσει τις βαθύτερες σκέψεις της. Η αποτύπωση σε χαρτί των όσων έχει αλλά και φανταστεί με τη μορφή μαγιό. Μπικίνι αλλά και ολόσωμο. Μίνιμαλ γραμμές με κομψά print. Ήλιος και θάλασσα. Ο συνδυασμός τους αποτελεί ένα συνεχή κύκλο που ξεκινά με την ανατολή του ήλιου και ολοκληρώνεται τη στιγμή της δύσης, την ώρα που ο ήλιος πραγματοποιεί την τελευταία του ”βουτιά” κάτω από το νερό. Κράτα αυτή την αίσθηση και πάμε να γνωρίσουμε καλύτερα τη Μικαέλα και τις δημιουργίες της.

Ποια είναι η διαδικασία που προηγείται ώστε να φτάσουν σε εμάς τα μαγιό σου;

Η διαδικασία σχεδιασμού και παραγωγής είναι πολύ χρονοβόρα αλλά με γοητεύει πολύ. Η κάθε συλλογή χρειάζεται περίπου 2 χρόνια. Σχεδιάζω το print και το τυπώνω σε ύφασμα άριστης ποιότητας. Μέχρι να αποτυπωθεί το σωστό χρώμα, έτσι πως το έχω στο μυαλό μου, περνάει πολύς καιρός. Μετά ξεκινάμε τα δείγματα από το κάθε μαγιό. Είναι κάθε φορά πάρα πολλά δείγματα, για να σιγουρέψουμε την τέλεια εφαρμογή και να καταλήξουμε στο τελικό σχέδιο.

 

Τι σε ωθεί να φτιάξεις τη δική σου συλλογή;

Η δυσκολία εύρεσης μαγιό. Τα περισσότερα μαγιό που κυκλοφορούν είναι αρκετά αποκαλυπτικά. Εμένα προσωπικά δεν με καλύπτει αυτό. Θέλω ένα μαγιό κομψό το οποίο να είναι τέλειο σε εφαρμογή και να σε κάνει να νιώθεις μοναδικά στην παραλία. Αυτό είναι και το βασικό χαρακτηριστικών των μαγιό μου.

 

Το αγαπημένο μαγιό των παιδικών σου χρόνων;

Ένα μαγιό ολόσωμο πουά με βολάν στα πλαϊνά. Μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια στο Πήλιο και όλες τις ανέμελες στιγμές με τον μικρό μου αδερφό.

Τι βλέπουμε στη φετινή συλλογή;

Και ολόσωμα και μπικίνι. Βλέπουμε πολύ βολάν που είναι άκρως θηλυκό και κομψό στοιχείο. Ψηλόμεσα μαγιό που τονίζουν τέλεια το σώμα. Το κλασικό τριγωνάκι που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα καμίας γυναίκας. Γενικότερα μαγιό για όλα τα σώματα.

 

Μιλάμε για ένα καθαρά ελληνικό προϊόν;

Μόνο το ύφασμα είναι από το εξωτερικό γιατί στην Ελλάδα δυστυχώς δεν υπάρχει ελαστικό ύφασμα τέτοιας ποιότητας. Όλα τα υπόλοιπα υλικά και η παραγωγή γίνονται αποκλειστικά στην Ελλάδα με εξαιρετικούς συνεργάτες.

Ποια ήταν η έμπνευσή σου;

Η έμπνευση μου δεν είναι κάτι συγκεκριμένο. Εμπειρίες διακοπών, εικόνες από την Ελλάδα, τα τοπία της και το υπέροχο ελληνικό καλοκαίρι.

Αγαπημένο σχέδιο και χρώμα;

Από την φετινή συλλογή θα διάλεγα το κίτρινο ολόσωμο με το βολάν. Είναι ιδιαίτερα κομψό το σχέδιο του και ένα από τα must χρώματα του καλοκαιριού. Επίσης το άσπρο ψηλόμεσο που δίνει μια vintage και pin up διάθεση.

 

Πώς προκύπτουν τα ονόματα που τους δίνεις;

Τα ονόματα είναι από τις αγαπημένες γυναίκες της ζωής μου. Την μητέρα μου, την θεία μου, την γιαγιά μου και φυσικά τις φίλες μου.

Σε τι δε θα έκανες ποτέ έκπτωση;

Φυσικά στην ποιότητα. Παίζει τον σημαντικότερο ρόλο στην παραγωγή μας. Θέλουμε το μαγιό μας να το πάρει η κάθε γυναίκα όχι μόνο για μια σεζόν. Να μπορεί να το φοράει για αρκετά χρόνια χωρίς να έχει πάθει απολύτως τίποτα.

 

Πού μπορούμε να βρούμε τα δικά μας Sunderwater;

Στο sunderwater.com, στο showroom μας στο Παλαιό Φάληρο και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο Λονδίνο, το Παρίσι, τη Ρώμη, τη Γενεύη.