ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Στο Πρώτο Ραντεβού με τον Γιώργο Σαμπάνη δεν τηρήθηκαν οι αποστάσεις. Μόνο εξ επαφής

24Media Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου- Watkinson

Το Πρώτο Ραντεβού με τον Γιώργο Σαμπάνη συνέβη ελάχιστες μέρες πριν το lockdown του κορονοϊού. Όταν ακόμα το, να μην κρατάς αποστάσεις, να ανεβαίνεις με τα παπούτσια πάνω στο κρεβάτι ή να τρως από το πιάτο του άλλου δεν ύψωναν κόκκινη σημαία κινδύνου πάνω από τα κεφάλια μας. Κι ύστερα ήρθε το end of an era. Σκέφτομαι πόσο διαφορετικά και μαζεμένα θα έπρεπε να στηθεί η συγκεκριμένη συνάντηση σε αυτό που τόσο γραφικά αποκαλούμε «νέα κανονικότητα» και καταλήγω στο ότι μέσα στη γενικότερη ατυχία, αυτή η συνέντευξη στάθηκε τυχερή. Και πως κατά κάποιο τρόπο συμβολίζει την εποχή στην οποία όλοι θέλουμε να επιστρέψουμε κάποια στιγμή. Να κάνουμε τα πράγματα χωρίς δεύτερη σκέψη.

 

Σε επίπεδο συζήτησης βέβαια, με τον Γιώργο Σαμπάνη μόνο «Εξ Επαφής» μπορείς να τα πεις, καμία μάσκα στα συναισθήματα, κανένα αντισηπτικό στις λέξεις. Συναντηθήκαμε μεσημέρι και αποχαιρετιστήκαμε βαρύ απόγευμα. Φάγαμε (κυρίως εγώ), μιλήσαμε (κυρίως εκείνος), περάσαμε ωραία, ελπίζω κι εσείς.

Πρώτο Ραντεβού λοιπόν και για να σε προετοιμάσω, έρχονται κι άλλα τέτοια στο Ladylike. Το νου σου.

Ο Γιώργος Σαμπάνης στο πρώτο «Πρώτο Ραντεβού» του Ladylike

 

 

 

Λίγος Σαμπάνης ακόμα, αυτή τη φορά από τις φιλανθρωπικές Μουσικές Αγάπης της 24Media, όπου ερμήνευσε το «Μην Ανησυχείς» για τον Γιώργο Αφρουδάκη και για καλό σκοπό.