ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Οι αδερφές Φαρμάκη παίζουν το παιχνίδι της αλήθειας

Ήταν 11 παρά δέκα και είχα ήδη φτάσει στο στούντιο. Μπήκα στο καμαρίνι, που σε λίγη ώρα θα ετοιμάζονταν. Ήμουν καταενθουσιασμένη. Μαζί μου ήταν και η style editor του LadyLike.gr, η Έφη Καρύδη, η οποία κατεύθασε με τις...ρακέτες του πινγκ πονγκ στα χέρια. Άναψα τα κρυφά φωτάκια πίσω από τους καθρέφτες, τραγούδησα λίγο το ''Δώδεκα'', όπως συνηθίζω για να μου φύγει το άγχος, και κάπου εκεί χτύπησε η πόρτα. Δυο χαρούμενες παρουσίες με λαμπερά πρόσωπα και τεράστια χαμόγελα.

Ναι για τις αδερφές Φαρμάκη μιλάω. Την Όλγα και τη Γωγώ, τη Γωγώ και την Όλγα. Οι γνωστές Kisterss.

Καθώς περιμέναμε τη make up και hair stylist, Χριστίνα Μίχα, δεν άφησα λεπτό να πάει χαμένο και τις ρώτησα για τα ρούχα τους, το blog και για την Αμερική.

Το blog τους ξεκίνησε, όπως μου είπαν, εντελώς αυθόρμητα και με την παρότρυνση της Γωγώς. Οι δυο τους είχαν μαζέψει πολλές φωτογραφίες με διάφορα συνολάκια, μιας και λατρεύουν τα ρούχα, και είπαν να τις βγάλουν στη δημοσιότητα. Δεν χρειάστηκε και πολύ χρόνο ώστε το Kisterss να κλέψει τις εντυπώσεις.

Η Γωγώ είναι αυτή που τσακώνεται όταν δεν της αρέσει κάτι, τρέχει να ανεβάσει πράγματα στο blog ενώ δεν σταματά με τίποτα να βγάζει selfies (το επιβεβαιώνω – βάζω το χέρι μου στη φωτιά). Η Όλγα από την άλλη έχει αναλάβει τις εξωτερικές δουλειές του blog και δεν μπορεί να αντισταθεί με τίποτα σε οτιδήποτε σοκολατένιο ακόμα και αν είναι τρεις τα ξημερώματα.

Επειδή εμείς τις λατρεύουμε και λόγω του fashion blog τους αλλά και σαν χαρακτήρες, θέλαμε να γράψουμε κάτι ωραίο γι αυτές και έτσι είπαμε να κάνουμε την αλλαγή. Ένα βίντεο, στο οποίο θα ακουστούν όλες οι μεγάλες αλήθειες. Έτσι και έγινε, βρήκα τις ερωτήσεις, κάλεσα με μεγάλη αγωνία τις αξιαγάπητες Kisterss και το παιχνίδι της αλήθειας ξεκίνησε.

Η Όλγα και η Γωγώ στήθηκαν μπροστά στη κάμερα – έβγαλαν πρώτα καμιά 20αριά selfies – και το παιχνίδι ξεκίνησε με το ”Πάμε” του σκηνοθέτη και φωτογράφου Θωμά Χρυσοχοΐδη.