ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Η Μαρία Κωνσταντάκη και ο Στάθης Xριστοφορίδης έχουν ένα μυστικό τραγούδι που μοιράζει χρήματα

Όταν μια συνήθεια γίνεται λατρεία, δεν μπορείς παρά να την επαναφέρεις. Αυτή την επιθυμία των ακροατών έκαναν πράξη η Μαρία και ο Στάθης, που επέστρεψαν στο πιο Easy Breakfast με έναν διαγωνισμό που έχει αγαπηθεί όσο κανείς.

Η Μαρία Κωνσταντακάκη και ο Στάθης Χριστοφορίδης, επέστρεψαν δριμύτεροι μετά τις καλοκαιρινές τους διακοπές και μας καλημερίζουν κάθε πρωί στον easy 97.2. Το Easy Breakfast εκτός από το να σου φτιάχνει το κέφι, σου χαρίζει και χρήματα, αρκεί να βρεις «Το Μυστικό Τραγούδι της Μαρίας και του Στάθη».

Οι δυο ραδιοφωνικοί παραγωγοί, μοιράζουν με νέο τζακ ποτ 22.400 ευρώ μετρητά στους ακροατές του easy 97.2 με το καθημερινό αυτό challenge. Εδώ και πάνω από 170 ημέρες, πάνω από 320 παίκτες έχουν λάβει μέρος και δίνουν τη δική τους πιθανή «νικητήρια» απάντηση στο ερώτημα… «ποιο είναι το μυστικό τραγούδι της Μαρίας και του Στάθη;».

Η διαδικασία έχει ως εξής: Συντονιζόμαστε αύριο το πρωί στις 08:00 στην εκπομπή Easy Breakfast στον αέρα του easy 97.2, για να ακούσουμε ένα πολύ μικρό ηχητικό απόσπασμα,  να μαντέψουμε σωστά το «Μυστικό Τραγούδι της Μαρίας και του Στάθη» και να διεκδικήσουμε τα €22.400 μετρητά μετά από αλλεπάλληλα τζακ ποτ!

Αν θες να προετοιμαστείς καταλλήλως, μπορείς να δεις όλες τις λανθασμένες απαντήσεις εδώ.

Πώς είναι να ξυπνάς κάθε μέρα χαράματα για να κάνεις εκπομπή στις 06.30 το πρωί;

Μ.Κ: Όσο μεγαλώνω μου αρέσει το πρωινό ξύπνημα σε αντίθεση με το ξενύχτι. Φυσικά, χαίρομαι το ΣΚ ή τις αργίες που δεν έχω τόσο πρωινό ξύπνημα αλλά μέχρι εκεί.

Σ.Χ: Δύσκολο πολύ, αλλά τουλάχιστον ξυπνάς για να κάνεις κάτι που σου αρέσει οπότε ισορροπεί λίγο η κατάσταση.

Σκέφτεστε ποτέ όταν συναντιέστε πριν μπείτε στο στούντιο «Πάλι αυτός/ή, πάλι τα ίδια, για άλλη μία σεζόν»;

Μ.Κ: Νομίζω ότι όταν αρχίσει ένας από τους δύο να σκέφτεται έτσι, θα τελειώσει το Easy Breakfast.

Σ.Χ: Αν θέλουμε να λέμε αλήθειες πολλές φορές, αλλά έχει να κάνει πιο πολύ με την αϋπνία ή την κούραση παρά με πραγματικά συναισθήματα. Στην πραγματικότητά, εγώ προσωπικά αν έφτανα στο σημείο να πω «πάλι αυτή» ή «πάλι τα ίδια» θα προτιμούσα να κάνω κάτι άλλο και σε πιο φυσιολογική ώρα.

Πώς θα χαρακτηρίζατε ο ένας τον άλλον και -κυρίως- πώς θα χαρακτηρίζατε τη σχέση σας;

Μ.Κ: Αναφερόμενη στον Στάθη θα έλεγα «όνειρο ζω μη με ξυπνάτε» και στη σχέση “love and marriage” με έμμεσες αναφορές στην οικογένεια του Αλ Μπάντι με την οποία μεγαλώσαμε

Σ.Χ: Τη Μαρία θα τη χαρακτήριζα ακέραια. Τη σχέση μας συζυγική σχεδόν.

Πώς είναι να ξυπνάς κάθε μέρα χαράματα για να κάνεις εκπομπή στις 06.30 το πρωί;

Μ.Κ: Όσο μεγαλώνω μου αρέσει το πρωινό ξύπνημα σε αντίθεση με το ξενύχτι. Φυσικά, χαίρομαι το ΣΚ ή τις αργίες που δεν έχω τόσο πρωινό ξύπνημα αλλά μέχρι εκεί.

Σ.Χ: Δύσκολο πολύ, αλλά τουλάχιστον ξυπνάς για να κάνεις κάτι που σου αρέσει οπότε ισορροπεί λίγο η κατάσταση.

Πώς νιώθετε που χαρίζετε κάθε μέρα χρήματα στους ακροατές;

Μ.Κ: Είναι πολύ ωραίο να κερδίζουν οι ακροατές κάτι. Στην παρούσα φάση που κερδίζουν χρήματα που αντιλαμβάνομαι όλοι χρειαζόμαστε αυτήν τη δύσκολη εποχή,  είναι ακόμα καλύτερα.

Σ.Χ: Είναι πολύ ευχάριστο αλλά ειδικά στο μυστικό τραγούδι πλέον στεναχωριόμαστε σε εισαγωγικά γιατί το ποσό έχει φτάσει στις 22.000 ευρώ και κάθε ακροατής που βγαίνει στον αέρα έχει τα δικά του όνειρα για ένα τόσο μεγάλο ποσό, από ανακαινίσεις και ταξίδια μέχρι αυτοκίνητα και πληρωμή σπουδών.   Πάντα πριν παίξουμε στον αέρα ρωτάμε  «που θα ξοδέψεις τα χρήματα» δεν είναι και ότι πιο ευχάριστο να μην τα κερδίζουν/ μέχρι βέβαια να έρθει η στιγμή που κάποιος θα πει το σωστό τραγούδι και θα πάρει το ποσό, το οποίο σημειωτέων ανεβαίνει κατά 200 ευρώ κάθε μέρα που δεν υπάρχει σωστή απάντηση.

Σας βγαίνει ποτέ να βοηθήσετε περισσότερο απ’ όσο πρέπει;

Μ.Κ: Το μυστικό τραγούδι το ξέρουν 3 άνθρωποι στον σταθμό κ εμείς δεν είμαστε μέσα σε αυτούς. Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, δεν μπορούμε να βοηθήσουμε ακόμα κ να θέλαμε

Σ.Χ: Δυστυχώς, δεν μπορούμε και να θέλαμε μιας και δε γνωρίζουμε τη σωστή απάντηση. Λίγοι το πιστεύουν αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Υπάρχουν 3 άνθρωποι  που τη γνωρίζουν  και ένας εξ’ αυτών είναι μαζί μας καθημερινά, για να επιβεβαιώσει ή όχι τον ακροατή η την ακροάτρια που  παίζει.

Υπάρχει κάποιο μυστικό για να βρεις πιο εύκολα και πιο γρήγορα το μυστικό τραγούδι;

Μ.Κ: Δεν έχω ιδέα. Είμαι σίγουρη ότι όταν βρεθεί κ εμείς μαζί με τους ακροατές θα σκεφτούμε: «Ε βέβαια πως δεν το σκεφτήκαμε νωρίτερα» το κλασικό δηλαδή που σκέφτεσαι σε αντίστοιχες περιπτώσεις

Σ.Χ: Να ακούς όλη μέρα easy 97,2 και σε συνδυασμό με το soundis.gr/easy972/ στο οποίο υπάρχουν όλες οι λάθος απαντήσεις, ίσως μπορέσεις να βρεις το τραγούδι (αφού καταφέρεις να πιάσεις γραμμή).

Τι κάνετε για να βρίσκετε κάθε πρωί ενέργεια;

Μ.Κ: Από μικρή ήμουν πρωινός τύπος. Είμαι αυτός ο τύπος που ξυπνάει και σε ένα τέταρτο είναι πλήρως λειτουργικός.

Σ.Χ: Πηγαίνω μισή ώρα νωρίτερα από τους υπόλοιπους για να απολαύσω τον πρώτο καφέ με ησυχία.

Τι ρόλο παίζει η μουσική στη ζωή σας;

Μ.Κ: Το ραδιόφωνο παίζει όλη τη μέρα στο σπίτι και λόγω σκύλου όποτε, ναι, η μουσική είναι πολύ ενταγμένη στην  καθημερινότητα μου.

Σ.Χ: Αν εξαιρέσουμε την οικογένεια, είναι στο top3.

Αν δεν κάνατε πρωινή εκπομπή, τι άλλο θα κάνατε εκείνη την ώρα;

Μ. Κ: Θα κοιμόμουν και κάποια στιγμή θα ξυπνούσα και θα πήγαινα μια ωραία ανθρώπινη πρωινή βόλτα τον σκύλο μου.

Σ.Χ: Θα κοιμόμουν.