ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Join the “Tuborg” way of life… και όπως μας βγει!

Η Tuborg αποτελεί μία αγαπημένη επιλογή mixer & αναψυκτικού, τόσο για τους bartenders όσο και για τους καταναλωτές, καθώς συνδυάζει τη δροσιστική γεύση των φρούτων που περιέχει με την έντονη σπιρτάδα του ανθρακικού που ξυπνά τις αισθήσεις!

Ιδίως τα τελευταία χρόνια, πέρα από τις all time classic επιλογές σε σόδα και tonic, μπορούμε να την απολαύσουμε και σε διαφορετικούς γευστικούς συνδυασμούς, μέσα από την γκάμα των mixers της, όπως είναι χαρακτηριστικά τα Pink Grapefruit Σαγκουίνι, Ανανάς-Lime & Δυόσμος, καθώς και το ολοκαίνουριο Mango & Passionfruit, το οποίο λανσαρίστηκε φέτος και πρωταγωνίστησε στο πιο fun τηλεοπτικό!

Για αυτά και πολλά ακόμη, συζητήσαμε με την Σοφία Μαυραντζούλη, Brand Manager Premium & Non Beer, στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Τι είναι αυτό που κάνει την Tuborg να ξεχωρίζει; «Είναι πολλά αυτά που θα μπορούσα να πω, αλλά θα αρκεστώ στο εξής: Είναι η απολαυστική και φρουτώδης γεύση της, η χαρακτηριστική της σπιρτάδα και φυσικά οι «ζωηρές» φυσαλίδες!», αναφέρει χαρακτηριστικά η Σοφία.

Σίγουρα αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή αναψυκτικού, την οποία μάλιστα μπορείς να απολαύσεις οποιαδήποτε στιγμή: Από ένα δροσιστικό διάλειμμα κατά τη διάρκεια της ημέρας, μέχρι ως mixer στο αγαπημένο σου cocktail! Όπως μας τονίζει η Σοφία, «αυτή ακριβώς η πολυμορφία της Tuborg, είναι που την έχει φέρει στο προσκήνιο των προτιμήσεων των καταναλωτών, σε συνδυασμό φυσικά με το γεγονός ότι πρόκειται για ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, χωρίς αλκοόλ και με αληθινούς χυμούς φρούτων!».

Το ότι πρόκειται για ένα δροσιστικό και αναζωογονητικό προϊόν, το οποίο μπορεί να καταναλωθεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, αποτυπώνεται και στο νέο τηλεοπτικό σποτ της Tuborg, όπου πρωταγωνιστεί ο αγαπημένος τηλεοπτικός και θεατρικός ηθοποιός, Γιώργος Μπένος!

Το τηλεοπτικό βλέπουμε να εκτυλίσσεται με φόντο το urban τοπίο της Αθήνας και της καλοκαιρινής νύχτας στην πόλη, υπό τους ρυθμούς του εξαιρετικά δημοφιλούς κομματιού «Ανισόπεδη Ντίσκο», του Pan Pan, όπου ο Γιώργος φαίνεται να κυκλοφορεί, τόσο σε iconic σημεία όσο και σε hidden gems, να συναντά γνωστούς και φίλους, και μαζί να δημιουργούν τις δικές τους μοναδικές στιγμές, παρέα φυσικά με την Tuborg.

Στο πλαίσιο του σποτ, πρωταγωνιστικό ρόλο έχει και η νέα γεύση της Tuborg, Mango & Passionfruit, που είναι πλούσια σε γεύσεις και αρώματα, με αληθινούς χυμούς δροσιστικού Mango και εξωτικού Passionfruit, και έχει έρθει για να αλλάξει τα δεδομένα και να μας ταξιδέψει σε εξωτικούς προορισμούς!

Μέσα από τη νέα της ταινία, η αγαπημένη μάρκα, μας υπενθυμίζει να αγκαλιάζουμε περισσότερο τον αυθορμητισμό μας, να ενδίδουμε στην ανεμελιά μας, και να ζούμε τη ζωή μας στο έπακρο, πέρα από τα δεσμευτικά προγράμματα, τις υποχρεώσεις και τη ρουτίνα!

«Το τηλεοπτικό αποτέλεσε για εμάς μία ευκαιρία και ένα όχημα να πούμε μία ιστορία για την Tuborg, να εκφράσουμε το τι αντιπροσωπεύει η μάρκα, και να μεταδώσουμε – στα πλαίσια του εφικτού – μία νότα χαράς και αισιοδοξίας στο κοινό. Σε μία καθημερινότητα, που μας δεσμεύει με ασφυκτικά προγράμματα, το σποτ ουσιαστικά μας καλεί να ζήσουμε την κάθε στιγμή στο έπακρο, χωρίς να έχουμε συνέχεια προγραμματισμένες υποχρεώσεις και να υποκύπτουμε περισσότερο στην γοητεία του «όπως μας βγει!», αναφέρει η Σοφία.

Δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο! Απολαμβάνουμε λοιπόν την αγαπημένη μας Tuborg σκέτη με πάγο ή συνδυαστικά με αλκοόλ σε μοναδικά cocktails, και όπως μας βγει!