ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Η Φελίσια Τσαλαπάτη, ο Κώστας Μαλιάτσης και ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος σου χαρίζουν 5.000€ σε 1′

Το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του και η νέα σεζόν που έρχεται είναι πολλά υποσχόμενη, τόσο όσον αφορά τα τηλεοπτικά όσο και τα ραδιοφωνικά δρώμενα που ετοιμάζονται. Όσον αφορά τα τελευταία, η εκπομπή ΜΟΡΝΙ ΚΡΟΥ του Ρυθμού 94.9 είναι η ραδιοφωνική εκπομπή που περιμέναμε με αρκετά μεγάλη ανυπομονησία.

O Κώστας Μαλιάτσης -πρώην οδοντίατρος, απαράδεκτος μάγειρας, κωμικός και Youtuber-, ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος -γεωπόνος που βρέθηκε στα media από σπόντα- και η Φελίσια Τσαλαπάτη που τελείωσε Δημοσιογραφία, συνθέτουν το πιο ενδιαφέρον ραδιοφωνικό crew που θα ξεκινήσει τη μέρα σου με γέλιο, θα σε ενημερώσει με τα πιο hot νέα της ημέρας και θα σου δώσει την ευκαιρία να κερδίσεις 5.000 ευρώ μετρητά. Aρκεί να συντονιστείς στον ΡΥΘΜΟ 94.9 και συγκεκριμένα στην εκπομπή ΜΟΡΝΙ ΚΡΟΥ που επιστρέφει για τρίτη χρονιά.

Ναι, ναι. Καλά διάβασες. Οι 3 ραδιοφωνικοί παραγωγοί θα σε κάνουν να χαρείς λίγο παραπάνω ΚΑΙ από οικονομικής απόψεως, εκτός από το ότι θα σου ανεβάσουν το κέφι πρωί-πρωί. 5.000 ευρώ μετρητά μπορούν να γίνουν δικά σου μέσα σε 1 λεπτό.

Ο πιο γρήγορος τρόπος να κερδίσεις μετρητά στην Αθήνα σε 1 λεπτό από τον ΡΥΘΜΟ 94.9, λοιπόν, επιστρέφει! Τα πράγματα είναι απλά: Έχεις 60 δευτερόλεπτα για να απαντήσεις σωστά σε όσες περισσότερες ερωτήσεις μπορείς.

Πιο συγκεκριμένα, εάν απαντήσεις 9 σωστές ερωτήσεις, κερδίζεις αυτόματα 450 ευρώ. Με μια παραπάνω σωστή απάντηση, όμως, -δηλαδή 10 σωστές απαντήσεις– κερδίζεις επιτόπου 5.000 ευρώ μετρητά.

Μέχρι να έρθει αυτή η στιγμή, ο Κώστας Μαλιάτσης, ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος και η Φελίσια Τσαλαπάτη απαντούν σε 9 ερωτήσεις του LadyLike και σου δίνουν την ευκαιρία να τους γνωρίσεις λίγο καλύτερα.

Ρυθμός 94.9: Ο Κώστας Μαλιάτσης, ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος και η Φελίσια Τσαλαπάτη απαντούν σε 9 ερωτήσεις του LadyLike

Πόσα χρόνια μετράει η ραδιοφωνική σας συνεργασία; Πώς προέκυψε;

Β.Γ.: Φέτος μπήκαμε στον τρίτο μας χρόνο όσο και δεν μπορούμε καλά καλά να το συνειδητοποιήσουμε. Η συνεργασία προέκυψε μέσα από κάποια δοκιμαστικά που κάναμε κάμποσα άτομα για την εκπομπή, ώσπου τελικά κατέληξαν σε εμάς τους 3.

Φ.Τ.: Τώρα ξεκίνησε η τρίτη σεζόν που είμαστε η ίδια παρέα στον αέρα του ρυθμού 9.49. Δεν ήμασταν μία έτοιμη παρέα γνωριστήκαμε στα δοκιμαστικά όπου και καταλήξαμε εμείς οι 3!

Κ.Μ.: Είμαστε ήδη 2 χρόνια και πάμε για τον 3ο χρόνο μας και προέκυψε τελείως μα τελείως τυχαία! Ευτυχώς δηλαδή!

Γνωριζόσασταν και πριν από αυτή;

Β.Γ.: Τη Φελ δεν την ήξερα, δεν είχαμε μιλήσει ποτέ, τον Κώστα τον είχα γνωρίσει γιατί είχε έρθει καλεσμένος σε μια εκπομπή που κάναμε στο Luben, στα «3 Μούτρα Late Night».

Φ.Τ.: Με τον Κώστα γνωριζόμαστε πολλά χρόνια καθώς είμαστε οικογενειακοί φίλοι και έχουμε ξανά συνεργαστεί. Όχι σε καθημερινό επίπεδο αλλά είχαμε δουλέψει μαζί αρκετές φορές. Με τον Βαγγέλη γνωριστήκαμε τώρα, είχε τύχει όμως να ακούσω τα καλύτερα για εκείνον! Δέσαμε αμέσως σαν να είμαστε μια έτοιμη παρέα φίλων που ήθελε αυτό το project να βγει στον αέρα.

K.M.: Εγώ γνωρίζω μόνο την Φελίσια από παλιότερες συνεργασίες μας στο ίντερνετ και είχα δει τον Βαγγέλη μόνο μια φορά σε μία συνέντευξη που είχα πάει στην εκπομπή του, τα 3 μούτρα. Το ίδιο αντιπαθείς και οι 2 και τότε!

Ποιος από τους 3 σας θα λέγατε ότι έχει το καλύτερο και πιο καυστικό χιούμορ;

B.Γ.: Χαλαρά η Φελ. Σόρρυ Κώστα.

Φ.Τ.: Ο Κώστας είναι ο επίσημος κωμικός της παρέας και λέει αστεία που μπορεί να σε κάνουν να λυθεί από τα γέλια, ειδικά με το δικό του τρόπο που τα λέει. Ο Βαγγέλης όμως έχει ένα πιο ιδιαίτερο χιούμορ πιο καυστικό και σίγουρα πιο σκοτεινό που μου αρέσει πολύ γιατί δεν μπορούν όλοι να το πιάσουν!

K.M.: Τώρα τι ερώτηση είναι αυτή προφανώς εγώ, οι άλλοι δύο είναι ερασιτέχνες!

Πώς νιώθετε που χαρίζετε καθημερινά 5.000 ευρώ σε έναν ακροατή μέσα από τον διαγωνισμό «5.000 ευρώ σε 1 λεπτό»;

Β.Γ.: Ζούμε για τη στιγμή που θα δώσουμε σε έναν φίλο που μας ακούει τις 5000 ευρώ. Ο Κώστας είχε πει ότι θα γδυθεί και θα τρέξει στην Κηφισίας γυμνός, κάτι που ελπίζουμε να το τηρήσει.

Φ.Τ.: Δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερο τρόπο να ξεκινήσεις τη μέρα σου έχοντας κερδίσει χρήματα μέσα σε 1 λεπτό πριν ακόμα πας στη δουλειά σου. Αυτό σαν γεγονός κάνει τους παίκτες πολύ ενθουσιώδεις και χαρούμενους, κάτι που αυτόματα το μεταδίδουν και σε εμάς! Οι αντιδράσεις μας είναι σα να κερδίσουμε τα χρήματα εμείς!

K.M.: Φασάρα! Είναι δύσκολες οι μέρες και οι καιροί και το γεγονός ότι καθημερινά μέσα από μία ψυχαγωγική εκπομπή μπορεί κάποιος και να περάσει όμορφα, αλλά και να κερδίσει πάρα πολλά χρήματα είναι αναζωογονητικό.

Απ’ όσο ξέρω, ο καθένας από εσάς έχει διαφορετικό story, background και επαγγελματική πορεία στα media. Πώς τα «βρίσκετε» μέσα από το ραδιόφωνο;

B.Γ.: Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε και τόσο διαφορετικά story ο καθένας γιατί και οι 3 ουσιαστικά είμαστε παιδιά του internet. Εννοώ ότι μέσω του μέσου αυτού γίναμε «γνωστοί», όσο γνωστός έχει γίνει ο καθένας τέλος πάντων. Η Φελίσια από το Netwix, ο Κώστας από το Comedy Lad και εγώ από το Luben.

Φ.Τ.: Πάνω κάτω κινούμαστε στους ίδιους χώρους, γνωρίζουμε τα ίδια άτομα, έχουμε κοινά βιώματα και υπάρχει πλήρης ταύτιση όταν συζητάμε τα επαγγελματικά μας. Ο καθένας έχει κάνει το δικό του δρόμο για να φτάσει μέχρι εδώ, αλλά μετά από τόσο καιρό και γνωρίζοντας τόσα πολλά ο ένας για τον άλλον υπάρχει κάπως η αίσθηση οτι έχουμε κάποια κοινή πορεία.

K.M.: Ευτυχώς η χημεία μας έδεσε πάρα πολύ γρήγορα και παρόλο που δεν μοιάζουμε καθόλου σαν χαρακτήρες, στον αέρα τα πηγαίνουμε πολύ καλά!

Ποιο πιστεύετε ότι είναι το μυστικό της επιτυχίας σας; Τι είναι αυτό που σας «δένει» σαν ομάδα;

Β.Γ.: Ότι είμαστε τελείως διαφορετικοί σαν άνθρωποι. Είμαστε τρεις 3 αντίθετες προσωπικότητες και αυτό τελικά μας έδεσε σαν ομάδα από την πρώτη στιγμή. Τα ετερώνυμα έλκονται που λένε.

Φ.Τ.: Δεν είναι ωραίο να μιλάω για τον εαυτό μου, αλλά δεν μπορώ να μην μπω ότι η ομάδα μας απαρτίζεται από καλούς ανθρώπους. Για μένα αυτό είναι το νούμερο ένα. Γιατί αυτό εμπεριέχει και το ομαδικό πνεύμα και την ενσυναίσθηση, κάτι που όπως καταλαβαίνετε 7 η ώρα το πρωί, κάθε μέρα, πριν καν πιεις καφέ είναι πολύ βασικό κομμάτι! Χαχα. Μετά έρχεται και η χημεία, που δεν τη διαλέγεις και δεν τη φτιάχνεις, πρέπει απλώς να έχεις την τύχη να συμβεί!

K.M.: Όπως είπα και πριν, θεωρώ ότι είναι όλο θέμα χημείας.

Πώς είναι να μπαίνεις σε ένα στούντιο και να βλέπεις καθημερινά τις ίδιες τρεις φάτσες;

B.Γ.: Η αλήθεια είναι ότι το να βλέπω κάθε μέρα τη Φελ δεν με πειράζει και τόσο. Ε για τον Κώστα, το συνήθισα, τι να κάνω;

Φ.Τ.: Νομίζω το πρόβλημά μας δεν είναι οι ίδιες φάτσες. Είναι το βάρβαρο πρωινό ξύπνημα… στις φάτσες αυτές βρίσκω τους συμμάχους μου, καμία φορά χωρίς να μιλάω καν.

K.M.: Αν είναι για αυτές τις δύο φάτσες είμαστε OK. Εκτός αν καπνίζουν αυτό το πράγμα που μυρίζει κλανιά.

Θέλω ο καθένας από εσάς να μου περιγράψει τους άλλους δυο συνεργάτες του με τρία επίθετα.

Β.Γ.: Κώστας: Χαοτικός και κοσμάρα. Φελίσια: Αγχώδης και νευρωτική.

Φ.Τ.: Κώστας: Αναβλητικός και ζεν. Βαγγέλης: Ψύχραιμος και μοναχικός.

K.M.: Βαγγέλης: Ήρεμη δύναμη. Φελίσια: Δυναμική.

Παίρνεις μέρος στον διαγωνισμό εδώ.

Άκου ΡΥΘΜΟ 94.9 online ή κατέβασε δωρεάν την εφαρμογή σε AppStore & Google Play.