ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ελιάνα Χρυσικοπούλου, να σου κάνω μια ερώτηση;

Mega Channel

Χρειάζεται η Ελιάνα Χρυσικοπούλου συστάσεις; ιδού το ερώτημα, το εντελώς ρητορικό. Τι κάνει η Ελιάνα Χρυσικοπούλου στο LadyLike; ιδού ένα ερώτημα που θέλει απαντήσεις εδώ και τώρα. Η πολυαγαπημένη δημοσιογράφος, παρουσιάστρια και μαμά- και τόσο μα τόσο one of us κορίτσι- έρχεται με τη δική της στήλη, που έχει τίτλο Ask Eliana. Και για να ‘χουμε καλό ερώτημα τι μπορείς να ρωτήσεις την Ελιάνα;

(Τα πάντα, γιατί μπορεί να απαντήσει στα πάντα, αλλά ας μας τα πει εκείνη καλύτερα).

– Ελιάνα Χρυσικοπούλου, τι ήρθες να κάνεις στο LadyLike;

Η νέα μου στήλη λέγεται Ask Eliana και εκεί, με μεγάλη χαρά, θα δέχομαι και θα απαντάω κάθε εβδομάδα σε ερωτήσεις πάσης φύσεως και θεματολογίας. Έχω και email, σημείωστε: [email protected] Θέλω να θυμάστε πως δεν υπάρχει χαζή ή άβολη ή αδιάκριτη ερώτηση – για την ακρίβεια ελπίζω να δεχθώ και πολλές αναπάντεχες ερωτήσεις, αφού άλλωστε είναι οι πιο ενδιαφέρουσες. Δεν σου κρύβω πως, κατά κάποιο τρόπο, ήταν ένα απωθημένο μου αυτή η στήλη: από μικρή διάβαζα ευλαβικά αντίστοιχες στήλες στα περιοδικά και μέσα μου μονολογούσα «ΜΑ ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΔΙΑΒΑΖΩ, ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ!». Γλυκούλα από μικρή, καταλαβαίνεις.

– Πώς νιώθεις για την επιστροφή σου στα παλιά σου λημέρια ως γραφιάς;

Μιλάμε για μια διπλή επιστροφή, αφενός διότι έχω πολύ καιρό να στρωθώ και να γράψω γενικά, αφετέρου γιατί αρκετά χρόνια μετά, θα ανήκω και πάλι στο εξαιρετικό δημοσιογραφικό team της 24 Media – πέρασα 5 φανταστικά χρόνια ως μέλος της ιδρυτικής συντακτικής ομάδας του Oneman, παρά το κράξιμο που κατά καιρούς έτρωγα (δεν είναι εύκολο, παιδιά, να είσαι κορίτσι και να δίνεις συμβουλές στα αγόρια για στιλ, περιποίηση και ερωτική ζωή. It’s a dirty job but I had to do it). Τώρα, βέβαια, στο LadyLike είναι τελείως άλλο το πλαίσιο και το job description, μια νέα πρόκληση.

Τρέμω λίγο μην το έχω «χάσει», αλλά ο ενθουσιασμός μου υπερκαλύπτει την όποια ανασφάλεια. Κοιτάζω το πληκτρολόγιο του laptop μου και αισθάνομαι σαν πιανίστας που ανοίγει ένα αραχνιασμένο πιάνο και φοβάται ότι τα έχει ξεχάσει όλα (fun fact: σε αντίθεση με ό,τι πιστεύεται, το πιάνο δεν είναι σαν το ποδήλατο, ΓΙΝΕΤΑΙ να τα έχεις ξεχάσει όλα. Ακόμα κι αν έχεις φάει 11 χρόνια από τη ζωή σου στα ωδεία *πνίγει λυγμό*).

– Το Ask Eliana ποια δική σου επιθυμία θα καλύψει;

Επιθυμώ να συνδεθώ ακόμα περισσότερο και πιο ουσιαστικά με τους ανθρώπους που ούτως ή άλλως είμαι κοντά μέσω των social media αλλά και με νέους, που μπορεί να θεωρήσουν πως έχω την απάντηση σε κάποια απορία ή προβληματισμό τους. Είναι κάτι πολύ ζωντανό όλο αυτό.

«Με ιντριγκάρει η σχέση “δράση – αντίδραση” και μακάρι οι απαντήσεις μου να στέκονται αφορμή για ακόμα περισσότερο διάλογο στην συνέχεια».

– Επιτρέπονται μόνο σοβαρές ερωτήσεις;

Είναι σοβαρή ερώτηση αυτή τώρα;

Ελιάνα Χρυσικοπούλου Mega Channel

– Νέα σεζόν, νέα projects. Πώς βιώνεις τη νέα πραγματικότητα στην «Ελένη»;

Είναι μια πραγματικότητα απαιτητική μεν αλλά οικεία για μένα. Νιώθω πως «κουμπώνω» καλά και στο Mega (Το Καλό) και βέβαια στην Ελένη. Η καθημερινότητα μου κυλάει νερό, άλλοτε ήρεμο και άλλοτε ορμητικό. Ωραία είναι.

– Ελιάνα Χρυσικοπούλου, με το χέρι στην καρδιά, 2 κόρες και τόσες δουλειές να τρέχουν παράλληλα, κάνεις κάποιο προγραμματισμό για το πότε θα απαντάς στις φίλες αναγνώστριες;

Φαντασιώνομαι πως κάθε Παρασκευή βραδάκι, αφού θα έχω βάλει για ύπνο τις μικρές, θα ανάβω κεριά, θα φτίαχνω τσάι του βουνού, θα βάζω να παίζει το OST του Oldboy και θα απαντάω. Στην πραγματικότητα είμαι σίγουρη πως τελικά θα γράφω σε χαρτοπετσέτες στα διαφημιστικά breaks της εκπομπής, θα σημειώνω σκέψεις στα notes του κινητού όσο περιμένω στο συνεργείο, θα ηχογραφώ ολόκληρες απαντήσεις όσο πήζω στην πρωινή κίνηση του Κηφισού. Θα είναι ένα αληθινό θαύμα να καταφέρνω να στέλνω τη στήλη εγκαίρως, αλλά δεσμεύομαι πως θα το κάνω.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου περιμένει τις ερωτήσεις σου χωρίς φόβο και πολύ πάθος στο [email protected]