ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SPONSORED

Έλενα Πιερίδου: Η εντυπωσιακή καλλονή του «Τατουάζ» αποκαλύπτει το μυστικό της ευεξίας της

Ηθοποιός, τραγουδίστρια και χορεύτρια. Η Έλενα Πιερίδου την οποία γνωρίσαμε μέσα από το «Τατουάζ», μας μιλά για όλα εκείνα που την κάνουν να χαμογελά, τη fitness και beauty routine της αλλά και το μυστικό για θετική ενέργεια κάθε μέρα.

Από 31 Ιουλίου, η Έλενα θα εμφανίζεται στη θερινή σκηνή του θεάτρου Λαμπετη στην παράσταση “Διάλεξε”, διευρύνοντας την υποκριτική της καριέρα. Ήξερες, ωστόσο, πως η μελαχρινή καλλονή με την κυπριακή καταγωγή, “ζει” για τον χορό; Συνέχισε να διαβάζεις για να ανακαλύψεις τα μυστικά ευεξίας της και να απολαύσεις τις χορευτικές της φωτογραφίες που εντυπωσιάζουν.

Περίγραψέ μας με λίγα λόγια μια τυπική ημέρα σου.

Η μέρα μου ξεκινά νωρίς, συνήθως, και τα πρώτα λεπτά τα αφιερώνω σε κάποιες χαλαρές ασκήσεις. Συνεχίζω φροντίζοντας τις γάτες μου και ετοιμάζοντας το πρωινό μου. Δεν ξεχνώ, επίσης, να πάρω την αγαπημένη μου πολυβιταμίνη για να έχω άφθονη ενέργεια καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Τελευταία ξεκίνησα το Immuvit Plus Q10 και δεν σκοπεύω να σταματήσω!

Μετά το πρωινό θα απαντήσω σε κάποια email και θα μελετήσω τις σκηνές μου. Στην περίπτωση που δεν έχω γύρισμα διαβάζω κάποιο βιβλίο. Η μέρα συνεχίζει με γυμναστική στο σπίτι ή στην ύπαιθρο. Δεν προτιμώ το γυμναστήριο αν έχω εναλλακτικές. Τελειώνοντας τη γυμναστική, ετοιμάζω ένα γρήγορο γεύμα. Έπειτα, το πρόγραμμα μου διαμορφώνεται ανάλογα με τις υποχρεώσεις μου. Η ώρα της ημέρας που χαλαρώνω είναι αργά το βράδυ, τις περισσότερες φορές, με μια καλή ταινία κι ένα κρασί ή μια χαλαρή έξοδο με φίλους.

Μοιράσου μαζί μας το δικό σου αγαπημένο tip ευεξίας και πες μας λίγα λόγια για το πώς σε βοηθά να παραμένεις υγιής και θετική.

Πέρα από τo Immuvit Plus Q10, το μυστικό μου είναι κάτι απλό αλλά βασικό και δεν είναι άλλο από το νερό. Προσπαθώ να πίνω 3-4 λίτρα την ημέρα. Η διαφορά φαίνεται στο δέρμα μου, στη διάθεση και στην ενέργεια μου.

(φωτογραφία: Νίκος Κατσαρός/ Ladylike.gr)

Η καθημερινότητα όλων μας απαιτεί μεγάλες δόσεις ενέργειας και, ιδίως, αν μιλάμε για μια πολυάσχολη γυναίκα σαν εσένα. Από πού αντλείς την επιπλέον ενέργεια που χρειάζεσαι μέσα στην ημέρα σου;

Η επιπλέον ενέργεια αντλείται από την αγάπη. Την αγάπη για τους ανθρώπους, τη δουλειά μου και τη ζωή! Αυτή είναι η κινητήρια δύναμή μου.

Πώς συμβάλλει η τέχνη και, συγκεκριμένα, ο χορός στη διάθεση και την ευεξία σου; 

Ο χορός είναι τρόπος ζωής για εμένα. Είναι έκφραση, δημιουργία, πληρότητα. Όταν χορεύω ξεχνάω τα πάντα, αφήνομαι και γίνομαι ένα με τη μουσική. Δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο από αυτό.

Από τις φωτογραφίες που έχεις βγάλει τελευταία, ποια θα επέλεγες ως την αγαπημένη σου και γιατί;

Θα διάλεγα τη φωτογραφία που αφήνομαι και κοιτάω τον ουρανό. Με παρακινεί για να συνεχίσω να ονειρεύομαι.

(φωτογραφίες: Κλεονίκη Παναγιοτοπούλου)