ΓΑΜΟΣ

Υπέροχες νύφες με τατουάζ

Οι περισσότερες επίδοξες νύφες σχεδιάζουν να ντύσουν την ημέρα του γάμου στο χρώμα του λευκού και σε αποχρώσεις αυτού, ενώ οι πιο τολμηρές δοκιμάζουν και συνδυασμούς χρωμάτων σε παστέλ αποχρώσεις, με σκοπό να κάνουν την διαφορά και να δώσουν μια επιπλέον πινελιά.

Υπάρχει όμως μια κατηγορία γυναικών που προορίζονται για νύφες που δεν μπορούν να απομονώσουν το χρώμα από την ημέρα του γάμου τους και ο λόγος είναι απλός: το κουβαλούν στο δέρμα τους. Το Yes I Do.gr μας δείχνει ένα ιδιαίτερο ”πάντρεμα”.

Τα κορίτσια με τατουάζ αποτελούν μια ιδιαίτερη κατηγορία νύφης και παρότι το tattoo παραπέμπει από μόνο του σε κάτι πιο ”άγριο” και ασυμβίβαστο, μερικά παραδείγματα μας πείθουν ότι το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να είναι το ίδιο καλαίσθητο, εντυπωσιακό και σε πολλές περιπτώσεις ρομαντικό, όπως μιας κοπέλας που έχει αφήσει την επιδερμίδα της άθικτη από χρώματα και σχέδια.

Στις παρακάτω φωτογραφίες οι νύφες με τα υπέροχα tattoo έχουν αναδείξει με πολύ όμορφο τρόπο την επιλογή τους, δημιουργώντας μοναδικό στυλ και ατμόσφαιρα με την παρουσία τους. Και έτσι προχωρούν στην επόμενη τους δέσμευση ζωής με τον σύντροφο τους, σαν και αυτή που επέλεξαν να κάνουν με την δερματοστιξία.

Με μία ”Día de Muertos” διάθεση

 

Με έναν ”ήσυχο” ρομαντισμό

 

Όταν το boho crop top απέκτησε ένα αναπόσπαστο prop

 

Λίγο πριν το rock ‘n’ roll ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

 

Tattoo και στεφάνι από φυσικά λουλούδια, ένας ακαταμάχητος συνδυασμός

 

Με αέρα από τα 50s

 

Σαν από πάρτι του Great Gatsby

 

 

Διαβάστε ακόμα στο Yes I Do.gr

27 Wooden Accessories:  Wood is the absolute groom’s trend

Δείξε μας το νυφικό σου να σου πούμε ποια είσαι