ΜΟΔΑ

Χρωμοπαγίδα: Ρίγες, πουά, animal print, γεωμετρικά σχέδια, η νέα τάση μοτίβα

Τα μοτίβα είναι μια τάση που την συναντάμε πια πολύ. Όταν λέμε μοτίβα εννοούμε ρούχα και αξεσουάρ που να έχουν ρίγες, πουά, animal print, γεωμετρικά σχέδια ακόμα και παραστάσεις από την φύση όπως φοίνικες, ζωάκια ή και φρούτα.

Το σίγουρο με αυτή την τάση είναι πώς είναι έντονη, φωτεινή και χαρούμενη και όποιος την αγαπάει την ακολουθεί πάντα. Η αναζοωγονιτική έκρηξη των χρωμάτων και η χαοτική μίξη των διαφόρων μοτίβων είναι κάτι που το βλέπουμε να φοριέται πολύ τα τελευταία χρόνια άλλες φορές πολύ πετυχημένα και άλλες αποτυχημένα. Γι’ αυτό και πρέπει να ακολουθήσεις κάποια συγκεκριμένα βήματα.

1) Φρόντισε πάντα τα μοτίβα σου να έχουν τα ίδια χρώματα και να συνδυάσεις κομμάτια από την ίδια χρωματική παλέτα, διαφορετικά το αποτέλεσμα θα είναι καταστροφικό!

2) Επειδή τα prints καταφέρνουν να τραβούν τα βλέμματα προσπάθησε να τονίζεις τα δυνατά σου σημεία, δηλαδή αν θες να τονίσεις τα πόδια σου που είναι καλλίγραμμα και ψηλά φόρεσε κάποιο παντελόνι με έντονο μοτίβο, αν θες το μπούστο σου ένα σακάκι ή μια μπλούζα, τα οποία θα είναι ιδανικά για να τραβήξουν την προσοχή.​

3) Αν φοβάσαι να ενδώσεις σε ρούχα με διάφορα prints, άφησε τα αξεσουάρ και παπούτσια να κλέψουν την παράσταση.

Εμείς λοιπόν βρήκαμε κομμάτια της αγοράς με γεωμετρικά μοτίβα που πραγματικά μας κέντρισαν το ενδιαφέρον και σίγουρα θα τραβήξουν και το δικό σου:

 

Παλτό  Asos 135,07€

 

Φόρεμα  Geranio 56€

 

 

Αθλητικά παπούτσια Dolce & Gabbana 525€

 

Καθρέφτης  The Octagon 66€

 

 

Θήκη Pijama 35€

 

Κολάν Toi & Moi 44,90€

 

Τσάντα Modalu 105€

 

Μανo  L’Oreal 7,90€

 

Πουκάμισο Monki 46,76€

 

Φούστα Asos 39,81€

 

Υπνόσακος Nobobinoz 45,95€ 

 

Περισσότερα χρώματα και tips ώστε να τα βάλεις στο Ladylike:

Χρωμοπαγίδα: Φέτος να βάλεις μπορντώ

Χρωμοπαγίδα: Τα βλέπω όλα μπεζ

Χρωμοπαγίδα: Το ασημί χρώμα ήρθε για να λάμψεις