ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Βρες το επόμενό σου κόσμημα στο Pearls Center

Το Pearls Center είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα με εξειδίκευση στα αληθινά Μαργαριτάρια σε τιμές χονδρικής. Σε εμάς θα βρείτε επίσης συλλογές Μαργαριταριών σε σειρές και έτοιμα κοσμήματα με Μαργαριτάρια και Διαμάντια. Συνεχώς εμπλουτίζουμε τις συλλογές μας με χρυσά κοσμήματα 14 και 18 καρατίων και αληθινά Μαργαριτάρια.

Αν πάλι έχετε επιθυμία για κάτι διαφορετικό, ένα κόσμημα μοναδικό, το Pearls Center μπορεί να την ικανοποιήσει. Μπορείτε να διαλέξετε το Μαργαριτάρι των ονείρων σας και σε συνεργασία με τους σχεδιαστές μας, να δημιουργήσουμε εξαιρετικά κοσμήματα αποκλειστικά για εσάς, αναδεικνύοντας τη μοναδικότητα του Μαργαριταριού και της προσωπικότητας σας.

Μέσα στα εργαστήρια μας και συνδυάζοντας τις παραδοσιακές τεχνικές της κοσμηματοποιίας  και την σύγχρονη τεχνολογία που προσφέρει το 3D Printing, μπορούμε να δημιουργήσουμε διαχρονικά και μοντέρνα κοσμήματα που φοριούνται όλες τις στιγμές. Πειραματιζόμαστε συνεχώς με καινούργια υλικά όπως το τιτάνιο, θέλοντας δίπλα στις κλασσικές συλλογές μας να προσθέσουμε μοντέρνα κοσμήματα από αληθινά Μαργαριτάρια που αποτελούν σύγχρονα έργα τέχνης.

Στο Pearls Center μία από τις μεγαλύτερες ανταμοιβές που λαμβάνουμε κάθε μέρα είναι η ευκαιρία να γίνουμε μέρος των ευτυχισμένων στιγμών που απολαμβάνουν οι πελάτες μας. Από δώρα αρραβώνων και γάμου, επετείων και γενέθλιων, ή απλώς και μόνο δώρα, που σας βοηθούν να δημιουργήσετε αναμνήσεις μιας ζωής.

Είμαστε υπερήφανοι που συμμετέχουμε σε αυτή τη διαδικασία και κατανοούμε την ευθύνη που μας έχει ανατεθεί να δημιουργήσουμε αυτά τα πολύτιμα διαχρονικά κοσμήματα.

Το Pearls Center δίνει μεγάλη σημασία στην προστασία του περιβάλλοντος και στο σεβασμό απέναντι στους φυσικούς πόρους. Ως μέλος του Australian South Seas Pearls, συνεργάζεται αποκλειστικά με παραγωγούς που μοιράζονται τις ίδιες αρχές και ανησυχίες με εμάς.

Τηλέφωνο: 21 0321 6926
Διεύθυνση: Φιλελλήνων 3, Σύνταγμα, 10557, Αθήνα

www.pearlscenter.gr