ΜΟΔΑ

Τραβάω λοιπόν σ’ όλα μία Chloé γραμμή

Ρίξαμε μία ματιά στις χειμερινές συλλογές της επόμενης χρονιάς. Το μάτι μας έμεινε στην collection pre-fall της Chloé γιατί ήταν αυτό που χρειαζόμαστε.

Ξεκάθαρες γραμμές, φουτουριστικά μοτίβα, oversized κομμάτια, άνετα παλτό, μπότες που φτάνουν ψηλά στο πόδι και λίγη γούνα.

Η γεωμετρία κυριαρχεί. Η Chloé δίνει γραμμή κυριολεκτικά και μεταφορικά. Τα χειμερινά σχέδια κολακεύουν όλους τους σωματότυπους, ακόμη και αυτούς που έχουν λίγα κιλάκια παραπάνω.

Ο οίκος παραμένει πιστός στη φιλοσοφία της λιτότητας που σπάει μόνο όταν κάτι είναι εξαιρετικά ιδιαίτερο, όπως η ασύμμετρη γαλάζια κάπα ή το γούνινο παλτό που φτάνει μέχρι το γόνατο.

Το ανδρόγυνο look κάνει την εμφάνισή του, πάντα με “ενέσεις” θηλυκότητας. Φαρδιά παντελόνια, μονοκόμματα πουλόβερ και αυστηρά σακάκια.

Λευκό, μπλε, μπεζ, κόκκινο και γκρι. Λίγα και καλά. Το χρώμα ποτέ δεν ήταν το φόρτε τους. Τα σχέδια από μόνα τους έκαναν statement.

Να το θυμηθείτε. Αυτές οι μπότες θα είναι το must have του επόμενου χειμώνα. Στρογγυλές, με τετράγωνο μέτριο τακούνι σε λαδί και ταμπά θα γίνουν οι αγαπημένες μας. Πάνω από το γόνατο κάνουν  το πόδι να φαίνεται κομψό και πιο λεπτό.

Θα γίνει της oversized γεωμετρίας.

Chloé pre-fall 2014-2015