STYLE
SPONSORED

Το XXLove είναι το πιο φανταστικό fashion brand για τις καμπύλες σου μόνο

Πολύς λόγος γίνεται τελευταία -και από εμάς εδώ- για το body shaming. Ολοένα και περισσότεροι influencers και public speakers καταφέρονται εναντίον του λανθασμένου προτύπου του τέλειου σώματος, το οποίο τέλειο, σε επίπεδο size, πάντοτε ξεκινά από το XXSmall και με το ζόρι αγγίζει το small.

Έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις το φαινόμενο του anti-body shaming που πλέον δεν νοείται να ακούσεις σε κανενός τύπου δημόσιο λόγο απαγορευμένες λέξεις και φράσεις όπως «παραπανίσια κιλά», «χοντρούλες», «περιττά κιλά», «παχουλές», «τσουπωτές», «νταρντάνες» κ.ο.κ., τόσο πολύ μάλιστα, που κάποιες φορές πιστεύουμε ότι μπορεί και να φτάνουμε στο άλλο άκρο.

Γιατί, οι μεγαλύτερες και εντονότερες διακρίσεις απέναντι σε κάποιες ιδιαιτερότητες ίσως τελικά ξεκινούν να υφίστανται μόλις ξεκινήσεις να κάνεις υπερβολικό λόγο για αυτές, ακόμα και υπέρ τους.

Κι εδώ είναι η κατάλληλη στιγμή να μπει στη συζήτηση το αγαπημένο plus size ελληνικό brand ΧΧLove, το οποίο εδώ και 3 χρόνια έχει δει την αναγνωρισιμότητά του να αλλάζει πίστες με εντυπωσιακή ταχύτητα και χιλιάδες Ελληνίδες να δηλώνουν αυτή τη στιγμή φανατικές θαυμάστριες, κάνοντάς μας να μιλάμε για ένα πραγματικά extra extra…Greek success story!

XXLove…Δώσε extra extra αγάπη στο σώμα σου!

Με μότο «Δώσε extra extra αγάπη στο σώμα σου», η εταιρεία ΧXLove ιδρύθηκε από γυναίκες που αγαπούν τη μόδα το στυλ και πάνω απ’ όλα το γυναικείο σώμα! Κι ενώ μέχρι σήμερα η ποικιλομορφία στους σωματότυπους συνήθως περιόριζε τις γυναίκες σε πιο κλασικές και προβλέψιμες επιλογές, η ΧXLove ήρθε για να δώσει ποιοτικές επιλογές και στυλ σε όλες τις γυναίκες, με μεγέθη ρούχων plus size έως και περιφέρεια 1.40 και στήθος 1.30!

Εντυπωσιακά casual και βραδινά φορέματα που αγκαλιάζουν το σώμα και τονίζουν τις καμπύλες, μοντέρνες homewear και work-it-out συλλογές, κολάν και παντελόνια που συνδυάζονται με τα πάντα, άνετες αλλά και σέξι μπλούζες που αφήνουν πίσω για τα καλά την εμμονή στα «ριχτά για να μην τονίζουν» tops!

Keep on falling in… XXLove

Κι αν αναρωτιέστε ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας της XXLove πιστέψτε μας δεν είναι το γεγονός ότι αντιμετωπίζει τις curvy γυναίκες ως κάτι ιδιαίτερο. Καλά διαβάσατε. Τις αντιμετωπίζει ακριβώς όπως ΟΛΕΣ τις γυναίκες. Με αγάπη, σεβασμό και κατανόηση των αναγκών του σώματός τους. Όπως ακριβώς όλες τις γυναίκες, το ξαναλέμε.

Όταν μία γυναίκα με καμπύλες ψωνίζει από την XXLove δεν νιώθει διαφορετική επειδή έχει καμπύλες. Νιώθει διαφορετική επειδή τα ρούχα που επιλέγει είναι ποιοτικά, σέξι, δυναμικά, ξεχωριστά. Και αυτό τελικά είναι και η μεγαλύτερη επιτυχία αυτού του brand.

Ότι γυναίκες με κάθε είδους σωματοδομή βλέπουν τα ρούχα του και θέλουν να τα αποκτήσουν.

Γυναίκες που μέχρι πρότινος θεωρούσαν ντροπή ακόμα και να μπουν σε δοκιμαστήριο, έχοντας μαζί τους οποιοδήποτε ρούχο από small και πάνω, τώρα στέλνουν καθημερινά μηνύματα στην XXLove θέλοντας να μάθουν «εγώ τι νούμερο φοράω σε εσάς;» ή «αυτό βγαίνει σε μικρότερο», ή «το αγόρασα και το φοράω με ζώνη, είναι φανταστικό» και άλλα πολλά που αποδεικνύουν αυτό που όλες είχαμε καταλάβει εξαρχής.

Ότι εδώ μιλάμε για μία τόσο προφανή περίπτωση plus ποιότητας, plus αισθητικής, plus αυτοπεποίθησης και plus ενσυναίσθησης προς το γυναικείο κοινό, ώστε το μόνο τελικά…plus που δεν έχει καμία σημασία είναι αυτό που αναφέρεται στο size.

INFO

www.xxlove.gr

Τηλ επικοινωνίας: 211- 4098127

FB: @xxlove.gr

Instagram: @xxlove.gr

Καταστήματα:

  • Ελ.Αλαμειν 36. Νέα Ιωνία
  • Φειδιππίδου 13, Αμπελόκηποι