ΜΟΔΑ

Tο show του Kanye West έχει προκαλέσει απίστευτο θυμό στα media και όχι χωρίς λόγο

Το show του Kanye West πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στη Νέα Υόρκη και απ ότι φαίνεται δεν πήγε και τόσο καλά. Ο τραγουδιστής/σχεδιαστής διάλεξε έναν ιδιαίτερα ξεχωριστό τρόπο να παρουσιάσει την καινούρια του συλλογή, προσκαλώντας τους πιο γνωστούς fashion editors, bloggers και social media stars. Στο show παρευρέθηκαν και οι Kim Kardashian, Kendall και Kylie Jenner, το οποίο παρουσιάστηκε σε ένα εγκαταλελειμμένο νοσοκομείο στο Roosevelt Island αλλά εκτός από τα Yeezy Season 4 είχε και αρκετά προβλήματα -από μοντέλα που λιποθύμησαν μέχρι παπούτσια που χάλασαν.

Όλοι μιλούν για το συγκεκριμένο show αλλά στην πραγματικότητα κανείς δεν μιλάει για τα ρούχα. Οπότε, τι πήγε λάθος με το show;

Άργησε πάρα πολύ

Σύμφωνα με το πρόγραμμα το show θα έπρεπε να αρχίσει στις 3 το μεσημέρι παρ’ όλα αυτά ο Kanye δεν εμφανίστηκε παρά μόνο 2 ώρες αργότερα. Η οικογένεια Kardashian άργησαν πάνω από μία ώρα και κάθισαν στις θέσεις τους στις 4.30, ενώ όλοι οι υπόλοιποι περίμεναν ώρες. Η Vanessa Friedman, fashion editor του The New York Times ήταν φανερό πως δεν ενθουσιάστηκε με την όλη κατάσταση, ανεβάζοντας αυτό:

Ανυπόφορη ζέστη

Ενώ περίμεναν να αρχίσει το show, τα μοντέλα και οι καλεσμένοι ήταν αναγκασμένα να περιμένουν στη ζέστη, με τη θερμοκρασία στους 28 βαθμούς. Πολλά απ’ τα μοντέλα που στεκόντουσαν στη μέση της πασαρέλας λιποθύμησαν ενώ κανένας απ’ την ομάδα του West δεν πήγε να βοηθήσει ή να φέρει νερό.

Χάλασαν τα παπούτσια

Όταν ξεκίνησε το show τα μοντέλα αντιμετώπισαν προβλήματα με τα παπούτσια της σειράς. Μία προσπαθούσε απεγνωσμένα να περπατήσει με αυτά ενώ ένα άλλο μοντέλο αναγκάστηκε να κατέβει, αφού έσπασε το τακούνι.

Εκδρομή με λεωφορείο

Η τοποθεσία του show στο Roosevelt Island σήμαινε πως οι καλεσμένοι θα έπρεπε να μεταφερθούν στο μέρος με έναν αριθμό λεωφορείων. Ο κόσμος της μόδας δεν είναι συνηθισμένος σε τέτοια οπότε φυσικά διάλεξε το Twitter για να παραπονεθεί περί της αντιμετώπισης. “Στο λεωφορείο Υeezy #NYFW. Χωρίς snacks. Χωρίς νερό. Χωρίς μουσική. Χωρίς προϊόντα merch. Έλα, Kanye.”