ΜΟΔΑ

To πουλόβερ που φοράνε όλες οι αγαπημένες σου bloggers αυτή τη στιγμή

Μπορεί τώρα που αρχίζει το κρύο να σου λείπει ήδη το καλοκαίρι και να είσαι χαρούμενη (όπως εμείς). Το σίγουρο είναι ένα: είναι επιτέλους η εποχή να αγοράσεις ζεστά και όμορφα πλεκτά. Φυσικά, δεν είμαστε οι μόνες που το σκεφτόμαστε έτσι, αφού και οι αγαπημένες μας fashion bloggers ψωνίζουν τα αγαπημένα τους πουλόβερ για τον χειμώνα που έρχεται ήδη. Όπως είναι λογικό, παρακολουθούμε αυτές τις αγορές έτσι ώστε να ξέρουμε προς τα που να κινηθούμε στα μαγαζιά.

Συγκεκριμένα, υπάρχει ένα συγκεκριμένο χρώμα πουλόβερ που κάθε blogger φοράει αυτή τη στιγμή και δεν μας προκαλεί καμία έκπληξη. Το χρώμα αυτό είναι φυσικά το ροζ. Οι Lucy Williams του Fashion Me Now και η Camille Charriere έχουν φωτογραφηθεί με baby pink πουλόβερ Ganni ενώ η Charlotte Groeneveld του The Fashion Guitar διάλεξε ένα πιο έντονο ροζ. Άλλες fans του χρώματος είναι οι  Chiara Ferragni, Alex Stedman του The Frugality και η Pernille Teisbaek. Όπως καταλαβαίνεις, δουλεύει.

Οπότε, πώς θα φορέσεις το δικό σου; Εμείς προτείνουμε έναν εύκολο τρόπο, δηλαδή τζιν και μποτάκια. Το τέλειο φθινοπωρινό look για μας. Για περισσότερες ιδέες, μπορείς να δεις πώς το φόρεσαν οι αγαπημένες μας bloggers.

Dead for pink and red @ganni @manu_atelier @theshopatbluebird

A photo posted by Lucy Williams | Fashion Me Now (@lucywilliams02) on

Mornings waking up at @palazzoparigi #LHWtraveler

A photo posted by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

B R I G H T @netaporter and no sunnies #forachange Ph by @jeffthibodeauco #CharlotteGroeneveld #Thefashionguitar #TheNETSET

A photo posted by Charlotte Groeneveld (@thefashionguitar) on

Looking forward to that cold spell @lindexofficial #TheFrugality #TheFrugalityFlat

A photo posted by Alex Stedman (@thefrugality) on

A photo posted by Camille Charrière (@camillecharriere) on

Go Go @sakspotts girls Finally nominated for @danskdesigntalentmagasinprisenRemember to vote

A photo posted by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on