SIZE MATTERS

Tο κατάστημα αυτό έχει ρούχα για όλες. Πού θα τα βρεις

24 Media Αγγελική Καλαμαρά

Ένας βασικός λόγος για τον οποίο πιστεύω ότι είναι σημαντικό να υπάρχει εκπροσώπηση όλων των σωματότυπων στον χώρο της μόδας είναι ο εξής: για να βρίσκουν όλες οι γυναίκες (και άνδρες) ρούχα στο μέγεθός τους. Ακούγεται απλό σωστά; Κι όμως δεν είναι καθόλου. Για πολλά χρόνια τα fashion brands και οι μεγάλοι οίκοι μόδας, είχαν περιορισμένο εύρος μεγεθών, πράγμα που είχε ως αποτέλεσμα πολλές γυναίκες, με μεγαλύτερα σώματα και άνω του XL, να μην μπορούν να βρουν fashionable ρούχα να φορέσουν.

Αυτό, αυτόματα εξαιρεί ένα τεράστιο μέρος του γυναικείου (και ανδρικού) πληθυσμού, που θέλει ντύνεται όχι μόνο για βιοποριστικούς λόγους, αλλά γιατί αγαπάει τη μόδα.

Σε αυτή τη φιλοσοφία έρχεται αν αντισταθεί ένα fashion brand που από το ξεκίνημά του καινοτομούσε με απόψεις του τύπου «ρούχα για όλους». Ένα brand που δεν απέκλεισε κανέναν γιατί είχε ένα «διαφορετικό», σύμφωνα με τα στάνταρντ της κοινωνίας, σώμα. Η Calvin Klein Jeans εκπροσωπούσε και συνεχίζει να εκπροσωπεί το inclusivity. Και σε αυτό το κατάστημα, αν είσαι size Medium και εγώ size XL, μπορούμε να βρούμε ρούχα και οι δυο. Ρούχα για όλες. Οφείλω να πω, είναι τρομερά απελευθερωτικό να το γράφω αυτό.

Το κατάστημα της Calvin Klein Jeans

24 Media / Αγγελική Καλαμαρά

Πριν μερικούς μήνες, στο εμπορικό κέντρο Golden Hall, άνοιξε τις πόρτες του το νέο κατάστημα της Calvin Klein Jeans (Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι). Συγκεκριμένα, στο κατάστημα της Calvin Klein Jeans, ένα φανταστικό industrial ύφους κατάστημα ρούχων, μπορεί πλέον να βρει κανείς όλη την ανδρική και γυναικεία συλλογή του θρυλικού fashion brand.

24 Media / Αγγελική Καλαμαρά
24 Media / Αγγελική Καλαμαρά

Το πανέμορφο διώροφο κατάστημα, προσφέρει όλη την Calvin Klein εμπειρία, όταν το επισκέπτεσαι. Το μοντέρνο design του καταστήματος με τους γκρι πατιναρισμένους τοίχους κάνουν το experience του shopping ακόμα πιο μοναδικό.

24 Media / Αγγελική Καλαμαρά
24 Media / Αγγελική Καλαμαρά

Στον πρώτο όροφο, είναι διαθέσιμη η ανδρική και γυναικεία συλλογή Calvin Klein Jeans για το Fall/Winter 2020-2021, ενώ ο δεύτερος όροφος, εκτός από δύο εκπληκτικές και τρομερά άνετες μπλε πολυθρόνες, είναι αφιερωμένος στην εμβληματική Underwear Collection.

24 Media / Αγγελική Καλαμαρά

24 Media / Αγγελική Καλαμαρά

Όλες οι συλλογές χαρακτηρίζονται, όπως πάντα, από τη γοητευτικά μινιμαλιστική ταυτότητα του καταξιωμένου brand, αποτελώντας μία ωδή στη σύγχρονη κομψότητα. Αλλά δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος που αξίζει να επισκεφθείς το κατάστημα Calvin Klein Jeans στο Golden Hall.

24 Media / Αγγελική Καλαμαρά

Στο κατάστημα της Calvin Klein Jeans, θα βρεις ρούχα στο νούμερό σου. Oh, yes

Αυτό, που σε προσωπικό επίπεδο -και όχι μόνο-, πιστεύω ότι είναι σημαντικό εδώ, είναι το γεγονός ότι αυτό το brand είναι μια ωδή στο inclusivity. Με το που περάσεις τις πόρτες του καταστήματος, είναι σαν να μπαίνεις αυτόματα σε έναν άλλο κόσμο. Σε έναν που όλοι οι σωματότυποι είναι αποδεκτοί.

24 Media / Αγγελική Καλαμαρά

Στο κατάστημα, λοιπόν, θα βρεις όλα τα ρούχα της καινούργιας συλλογής στο νούμερό σου. Τo brand διαθέτει ένα μεγάλο εύρος μεγεθών πράγμα που σημαίνει ότι δεν γίνονται διακρίσεις. Είτε φοράς τζιν παντελόνι σε νούμερο W27, είτε νούμερο W31, δεν έχει σημασία. Υπάρχουν νούμερα για όλες. Φυσικά, αυτό αφορά και τις γραμμές, τις σιλουέτες αλλά και τα υφάσματα των ρούχων τα οποία, σε πολλές περιπτώσεις, έχουν σχεδιαστεί για να αναδεικνύουν κάθε σωματότυπο.

24 Media / Αγγελική Καλαμαρά
Αν, λοιπόν, είσαι curvy κορίτσι, και ψάχνεις το τέλειο mom jeans σε wide γραμμή, που θα τονίζει την μέση σου και θα αγκαλιάζει τις καμπύλες σου άψογα, στο κατάστημα της Calvin Klein Jeans, θα το βρεις.

24 Media / Αγγελική Καλαμαρά

Και, γενικότερα, με τη βοήθεια των ευγενικών πωλητριών, θα μπορέσεις να βρεις το κατάλληλο cut και γραμμή, όχι μόνο σε τζιν, αλλά και φορέματα, φούστες κ.ο.κ. Μια «όαση» από νούμερα σε περιμένει στο κατάστημα.

Σημαντική σημείωση

Αξίζει να σημειωθεί, πως εντός του καταστήματος τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας και υγιεινής με στόχο την ασφάλεια του καταναλωτικού κοινού και του προσωπικού.

Το Calvin Klein Jeans κατάστημα βρίσκεται στο ισόγειο του Golden Hall, Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι, 15123, τηλ. 21 0689 1709.