ΜΟΔΑ

Το απρόσμενο trend στα παπούτσια για τη νέα σεζόν που δεν περίμενε κανείς

H Αnna Wintour αποκάλυψε τα παπούτσια που πόθησαν όλοι στο Fashion Week του Μιλάνου και σίγουρα δεν είναι αυτό που περιμένεις. Στην πραγματικότητα, δεν είναι καν παπούτσια ακριβώς. Έχουμε συνηθίσει πλέον να βλέπουμε περίεργες τάσεις και στιλ στα παπούτσια αλλά μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως αυτό δεν το περιμέναμε.

Σε ένα video για τη Vogue, η Wintour μιλάει για την Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου και για τα πράγματα που της άρεσαν περισσότερο, όπως και για τις τάσεις που πρόσεξε. Μιλώντας για το show των Dolce & Gabbana, η Wintour είπε πως το βρήκε ‘γοητευτικό και γεμάτο ιδέες που τράβηξαν τα όρια.” Αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Αποκάλυψε και το παπούτσι που όλοι, συμπεριλαμβανομένης της ίδιας, θέλησαν μετά το show των D&G.

“To πολύ πολύ αγαπημένο μου κομμάτι ήταν που πήραν την παραδοσιακή παντόφλα ξενοδοχείου και την έκαναν Dolce & Gabbana. Αυτό ήταν το ένα πράγμα που πρόσεξα οτι ήθελε κάθε μοντέλο και ήθελα και ‘γω. Λατρεύω την οικειοποίηση των πολύ φυσιολογικών ρούχων τους με το Dolce twist.”

Και βλέποντας το συγκεκριμένο παπούτσι, θα πρέπει να συμφωνήσουμε. Όχι μόνο δείχνουν άνετα, αλλά είναι μία σοφιστικέ, ανανεωμένη εκδοχή του slider, οπότε βγάζει νόημα. Είναι μήπως αυτά τα νέα Gucci loafers;

 

Κεντρική φωτογραφία: © Getty Images / Ideal Image