#ΤΙΝΑΦΟΡΕΣΩ

Τι να φορέσεις σήμερα: 5 καλοκαιρινά σύνολα με μαύρα φορέματα

Edward Berthelot/Getty Images/Ideal Image

Μπορείς να αξιοποιήσεις το μαύρο φόρεμα ανεξαρτήτως εποχής, ακόμη κι αν διανύουμε τους καλοκαιρινούς μήνες. Τα υφάσματα αλλάζουν, γίνονται πιο δροσερά, το styling επαναπροσδιορίζεται αλλά το αποτέλεσμα παραμένει ίδιο: Κομψά σύνολα χάρη στη διαχρονικότητα του μαύρου χρώματος.

Δεν χρειάζεται, λοιπόν, να μένουμε στα κλισέ ούτε να νιώθεις σαν τη Wednesday κάθε φορά που ντύνεσαι στα μαύρα. Θα αξιοποιήσεις τα μαύρα ρούχα σου το καλοκαίρι όπως ακριβώς κάνεις και με τα υπόλοιπα. Κι αν στηΝ ντουλάπα σου βρίσκεται ένα μαύρο φόρεμα, προτείνουμε να το ευχαριστηθείς γιατί μπορείς να το φορέσεις με κάθε πιθανό τρόπο.

Το μαύρο λειτουργεί σαν καμβάς, οπότε τυχόν χρωματικοί πειραματισμοί είναι καλοδεχούμενοι. Διαφορετικά μπορείς να παραμείνεις στον δρόμο των classics και και να προσθέσεις απλώς ένα ζευγάρι μαύρα παπούτσια. Ακολουθούν, παρακάτω, 5 κομψά καλοκαιρινά σύνολα για έμπνευση.

Τι να φορέσεις σήμερα: 5 καλοκαιρινά σύνολα με μαύρα φορέματα

Ένα μίνι μαύρο φόρεμα σε ίσια γραμμή φορεμένο με mules με χαμηλό τακούνι προορίζεται για κάθε περίσταση. Πρόσθεσε μία τσάντα και είσαι έτοιμη.

Το πλισέ μάξι μαύρο φόρεμα σε άνετη φαρδιά γραμμή θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση όταν δεν ξέρεις τι να φορέσεις. Ενίσχυσε την άνεση με ένα ζευγάρι casual σανδάλια.

Αν έχεις όρεξη μπορείς να δημιουργήσεις ένα λεπτό layering αξιοποιώντας ακόμη ένα basic που βρίσκεται στην ντουλάπα σου. Το λευκό T-shirt θα δημιουργήσει ένα 90s σύνολο όταν φορεθεί κάτω από ένα slip dress.

Για κομψά καλοκαιρινά σύνολα πες «ναι» σε ένα halter neck φόρεμα και ένα ζευγάρι πέδιλα.

Ένα μαύρο bustier φόρεμα με κλος φούστα αποπνέει πάντα κομψότητα. Μπορείς να το φορέσεις με ένα ζευγάρι φλατ Mary Jane παπούτσια.