ΜΟΔΑ

Την 17χρονη εγγονή της Vivienne Westwood την είδες;

Η Vivienne Westwood εκτός από όνομα βαρύ σαν ιστορία στη μόδα, θα αφήσει και κάτι ακόμα πίσω της: την κούκλα εγγονή της. Η Cora Corre είναι η κόρη των Serena Rees και Joe Corre, οι οποίοι είναι και πίσω από τα σούπερ σέξι εσώρουχα Agent Provocateur.

 

Όπως καταλαβαίνεις η 17χρονη Cora είναι το νέο αίμα του βρετανικού modelling και ήδη έχει κάνει τη Suki Waterhouse και την Alexa Chung να μιλούν γι αυτήν με θαυμασμό. H Amanda Bretherton, ιδιοκτήτρια του πρακτορείου μοντέλων Next, έχει να λέει και εκείνη με τη σειρά της τα καλύτερα: “Η Cora  έχει μία δυνατή προσωπικότητα και τρέφει μία αληθινή αγάπη και κατανόηση για τη βρετανική μόδα. Οι πελάτες μας την αγαπούν – είναι πολύ όμορφη και διασκεδαστική”.

 

Τα γατίσια βήματά της τα κάνει εδώ και ένα χρόνο περίπου και εννοείται πως μερικά από αυτά είναι και πάνω στην πασαρέλα για τo Red and Gold label της γιαγιά της Westwood. Περισσότερα για εκείνη θα μάθουμε στο νέο τεύχος του Love, όπου δίνει συνέντευξη στη μητέρα Serena, η οποία και εκείνη κάποτε υπήρξε μοντέλο.