ΤΑΤΟΥΑΖ

Τα τελευταία trends των τατουάζ

Σε ποια από τις δύο κατηγορίες ανήκεις; Είσαι μία λάτρης των τατουάζ και το σώμα σου είναι γεμάτο ή τα αγαπάς αλλά ακόμα το επεξεργάζεσαι περιμένοντας να βρεις το σχέδιο που θα σε κάνει να ενδώσεις; Σε όποια κι αν ανήκεις εμείς έχουμε τις καλύτερες ιδέες.

Να μελετήσεις τις νέες τάσεις, ναι φυσικά και υπάρχουν τάσεις στον μαγικό κόσμο των τατουάζ, να αντλήσεις έμπνευση και τελικά να πάρεις τη σωστή απόφαση.

Το πνεύμα στο οποίο θα κινηθούμε είναι πιο αφαιρετικό, πιο ρομαντικό και ξεκάθαρα ταξιδιάρικο. Να κάνεις κάτι που θα σε κάνει να ξεφύγεις από τη ρουτίνα. Να δίνει σε όσους το βλέπουν την παιχνιδιάρικη αίσθηση της κίνησης.

Επειδή όμως η υπόθεση είναι πολύ προσωπική πρέπει να το σκεφτείς πολύ. Να μην κάνεις κάτι που δε σε εκφράζει. Άλλωστε ο Μarc Jacobs έχει πει την καλύτερη ατάκα όταν ρωτήθηκε για το τατουάζ Μπομπ Σφουγγαράκης. ”Αν θα μετανιώσω ποτέ το τατουάζ με τον Μπομπ Σφουγγαράκη; Δεν ξέρω. Δεν πρόκειται όμως να στερήσω από τον εαυτό μου αυτή την ευχαρίστηση σήμερα, για κάτι που δεν ξέρω για το μέλλον”.

Ένα σχέδιο, ένα μήνυμα, δύο λόγια που θα σε στιγματίσουν για πάντα. Στο τατουάζ δεν υπάρχει ηλικία. Όποτε κι αν το νιώσεις, πήγαινε αμέσως!

Mandala

 

 

Τριαντάφυλλα

 

 

Ερωτηματικό

 

Free bird

 

Πούπουλα

 

 

Το άπειρο

 

 

Χάρτης

 

 

Βέλη

 

Πυξίδα

 

Ονειροπαγίδα

 

 

 

Skylines