FASHION NEWS

Τα sneakers που θα σε κάνουν ν’ αγαπήσεις το στιλ και τον εαυτό σου

Είμαι από τους ανθρώπους που έχουν «κάτι» με τα κλισέ. Δεν μου αρέσει να ενδίδω σε ρομαντισμούς, αντιστέκομαι στα κοινωνικά στερεότυπα και όσον αφορά το στιλ μου, θέλω να διαφέρω. Δεν είναι πάντα καλό το να διαφέρεις. Όταν ζεις σε μια κοινωνία που δεν είναι προετοιμασμένη για το «διαφορετικό» (ό,τι κι αν είναι αυτό), δεν είναι εύκολο να γίνεις αποδεκτός. Μου έχει περάσει από το μυαλό μου ν’ αλλάξω την εμφάνισή μου, με σκοπό να ταιριάξω με τη μάζα, αλλά ξέρω ότι δεν θα είμαι ο εαυτός μου. Στην ιδέα ν’ αλλάξω το στιλ μου, αυτό που με κόπο στα 32 χρόνια μου, έχω προσπαθήσει ν’ ανακαλύψω ώστε να μπορέσω τελικά να εκφραστώ μέσα απ’ αυτό, με κάνει να μην με αγαπάω.

Πιστεύω, ότι κανείς δεν πρέπει να το κάνει αυτό. Το οφείλουμε στον εαυτό μας να τον αγαπήσουμε ολοκληρωτικά, και το να το καταφέρουμε μέσω του στιλ μας είναι κι αυτός ένας τρόπος. Ένας φανταστικός και απόλυτα δημιουργικός τρόπος.

Πώς ν’ ανακαλύψεις τον εαυτό σου μέσα από το στιλ σου

Προσωπικά, φοράω ρούχα που με κάνουν να αισθάνομαι καλά, άνετη, στιλάτη και με βοηθούν ν’ αντιμετωπίσω τη μέρα μου. Η μόδα έχει αυτή την ιδιότητα, ειδικά αν τα ρούχα ή παπούτσια που φοράς κρύβουν ένα μήνυμα από πίσω τους. Μπορεί να είναι ένα φόρεμα που «κληρονόμησες» από την μητέρα σου και που έχεις μεταποιήσει και το φοράς γιατί σου τη θυμίζει. Μπορεί να είναι ένα κόσμημα που έλαβες σαν δώρο από ένα αγαπημένο πρόσωπο. Μπορεί να είναι ένα ζευγάρι sneakers που αγόρασες με τα δικά σου λεφτά και που προμοτάρουν τη διαφορετικότητα και την πίστη εαυτού. Τα τελευταία ανακάλυψα μέσω της νέας καμπάνιας της Converse “Love Fearlessly”.

Η καμπάνια της Converse θέλει ν’ αγαπήσεις πρώτα τον εαυτό σου

Η “Love Fearlessly” συλλογή είναι μια εξέλιξη της αρχικής “Love The Progress” κολεξιόν του 2019 που ενθάρρυνε γυναίκες ανά τον κόσμο να ορίσουν το φύλο τους με δικά τους λόγια πάνω σε ένα λευκό Chuck Taylor All Star.

sneakers

Πιστεύω στο μήνυμα της καμπάνιας και ειδικά στη γεμάτη με ένταση εποχή που ζούμε, είναι πιο σημαντικό από ποτέ. «Αγάπα χωρίς φόβο». Ο κόσμος μας σήμερα, χρειάζεται αυτό ακριβώς: ανιδιοτελή αγάπη. Πραγματική αγάπη προσωπικού εαυτού. Και όχι αυτή στην οποία βρίσκουμε «συντροφιά» μέσα από τον αριθμό των Instagram likes και video views.

Η νέα καμπάνια “Love Fearlessly” της Converse προμοτάρει αυτό ακριβώς. Γιορτάζει τη σημασία του να αγαπάς τον εαυτό σου πρώτα, πριν ψάξεις για επιβεβαίωση οπουδήποτε αλλού.

Τα sneakers που θα σε βοηθήσουν ν’ αγαπήσεις το στιλ και τον εαυτό σου

Η μόδα έχει αυτή την ιδιότητα, και όπως είπαμε, υπάρχουν fashion items που μπορούν να μας βοηθήσουν να το καταφέρουμε αυτό: να εκφράσουμε τον εαυτό μας μέσα από το στιλ μας και να τον αγαπήσουμε περισσότερο. Φέτος την άνοιξη, η Converse εμπνέεται από τη φιλοσοφία αυτή και μέσα από τη νέα συλλογή Chuck Taylor All Star κάνει κάθε sneaker ξεχωριστό. Τα sneakers στη συλλογή είναι διαφορετικά, αλλά το μήνυμα είναι το ίδιο: αν μάθουμε να αγαπάμε πρώτα τον εαυτό μας γιορτάζοντας τη μοναδικότητά μας – τότε μπορούμε να αγαπάμε χωρίς φόβο.

sneakers

Τα sneakers της συλλογής έχουν δυνατά μηνύματα για την αγάπη. Κάθε σχέδιο παρουσιάζει ένα μοναδικό mix από graphic prints, γραμμένα μηνύματα, και λεπτομέρειες από υπογραφές όπως και μπαλώματα σε τρύπες. Κάθε λεπτομέρεια είναι μια ωδή για την ατέλεια.

Εγώ, βρήκα τα αγαπημένα μου από τη συλλογή, τα sneakers αυτά που θα βοηθήσουν και εσένα και εμένα να αγαπήσουμε τον εαυτό και το στιλ μας, λίγο παραπάνω.

στιλ

 

Με κεντημένη τη λέξη “Love” στο πλαϊνό μέρος της σόλας και τη γλώσσα και με καρδιά εκτυπωμένη στην εξωτερική σόλα, Το μήνυμα αγάπης πιο ξεκάθαρο από ποτέ.

στιλ

Ανεστραμμένο color blocking εφέ με το “Love Fearlessly” γραφικό να σου υπενθυμίζει να αγαπάς τον εαυτό σου μέσα κι έξω. Η καρδιά στο αριστερό παπούτσι κοιτάζει προς αυτόν που το φοράει ως υπενθύμιση να αγαπάς τον εαυτό σου. Ενώ, η καρδιά στο δεξί παπούτσι βλέπει προς τα έξω ως υπενθύμιση να αγαπάς τους άλλους.

στιλ

Υπάρχει και προσωπικό κρυμμένο μήνυμα εκτυπωμένο στη γλώσσα.

 

Ανεστραμμένο color blocking στο αριστερό και δεξί παπούτσι ως υπενθύμιση να αγαπάς τον εαυτό σου μέσα κι έξω. Οι λέξεις “Love” και “Fearlessly” είναι εκτυπωμένα έντονα στο καπάκι των δαχτύλων για να μη ξεχνάς ποτέ το μήνυμα αγάπης. Υπάρχει και προσωπικό κρυμμένο μήνυμα εκτυπωμένο στη γλώσσα των sneakers.

 

sneakers

Λευκά πάνινα sneakers με μια καρδιά από καουτσούκ σε κάθε καπάκι. Η καρδιά στο αριστερό παπούτσι κοιτάζει προς αυτόν που το φοράει ως υπενθύμιση να αγαπάς τον εαυτό σου. Ενώ, η καρδιά στο δεξί παπούτσι βλέπει προς τα έξω ως υπενθύμιση να αγαπάς τους άλλους. Η γραμμή στη σόλα αποκαλύπτει τη λέξη “fearless”.

Με δερμάτινη ετικέτα και κεντημένη καρδιά στη φτέρνα. Δύο σειρές από επαναλαμβανόμενες μικρές καρδιές κοσμούν τη σόλα των sneakers.

Με δερμάτινη ετικέτα και κεντημένη καρδιά στη φτέρνα, τα sneakers αυτά έχουν έντονα τυπωμένο το μήνυμα “Love Fearlessly” . Το γραφικό βρίσκεται στη μεσαία πλευρά ως υπενθύμιση να αγαπάς την αντανάκλασή σου.

Η συλλογή “Love Fearlessly” είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα.

Ακολούθησε τη Converse στο Instagram: @Converse.Greece #1❤️

Κεντρική Διάθεση: Sport & Fashion Freedom S.A. 212 00 03 710