ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

Τα πιο ωραία μενταγιόν που πρέπει να βάλεις στη συλλογή σου asap

Τα πιο πολύτιμα κοσμήματα που έχω, είναι ένας χρυσός σταυρός της γιαγιάς μου και η χρυσή αλυσίδα του παππού μου. Η αξία τους δεν έχει σημασία. Σημασία έχει η σύνδεση. Ακριβό ή φθηνό, η σύνδεση και αναμνήσεις που έχεις από τα κοσμήματά σου, είναι αυτά που καθορίζουν την πραγματική τους αξία.

Τα κοσμήματα έχουν αυτόν τον αντίκτυπο στη ζωή μας. Είναι από τα πιο προσωπικά αντικείμενα μόδας που έχουμε υπό την κατοχή μας. Είναι αυτά που καθορίζουν την ενδυματολογική μας ταυτότητα και τα μενταγιόν, δεν αποτελούν εξαίρεση.

Ένα μενταγιόν, ασχέτως μεγέθους και σχεδίου, είναι ένα κόσμημα αρκετά versatile. Μπορεί να «σταθεί» μόνο του, ενώ είναι ιδανικό για να κάνεις layering μαζί με άλλα κολιέ. Το σχέδιο μπορεί να είναι διαφορετικό κάθε φορά, αλλά ο αντίκτυπος στις εμφανίσεις σου, θα είναι πάντα ο ίδιος. Ένα (ή και παραπάνω) μενταγιόν, συμβάλλει στην επιτυχία των συνόλων μας.

Από τα μενταγιόν με birthstones, τα διακριτικά και τόσο κομψά σε στρογγυλό σχήμα, ακόμα και αυτά με μάτι, τα κολιέ αυτά είναι το απόλυτο must. Εμείς κάναμε μια διαδικτυακή βόλτα στην αγορά και βρήκαμε τα πιο ωραία μενταγιόν για να βάλεις στη συλλογή σου το τόσο σημαντικό αυτό κόσμημα.