FASHION TIPS

Τα ωραιότερα δώρα των γιορτών έχουν κάτι από τη λάμψη σου

24 Media Φραντζεσκα Γιαϊτζόγλου-Watkison

Από μικρή λάτρευα τα Χριστούγεννα. Λένε ότι για να αγαπάς τα Χριστούγεννα, είχες όμορφα παιδικά χρόνια. Και τώρα που το σκέφτομαι, καταλαβαίνω γιατί η περίοδος αυτή είναι η αγαπημένη μου. Οι γιορτές όταν ήμουν μικρή είχαν πάντα λίγη λάμψη.

Όχι απαραίτητα με την παραδοσιακή έννοια, αλλά περιλάμβαναν στιγμές που με έκαναν να νιώθω φανταστικά: από το στόλισμα του δέντρου που κάναμε με τη μητέρα μου και την αδερφή μου, τα κουλουράκια που ψήναμε με τη γιαγιά μου, μέχρι και τα ψώνια για το πρωτοχρονιάτικο δείπνο που κάναμε με τον πατέρα μου. Όλες αυτές οι δουλειές που για άλλους μπορεί να είναι κουραστικές, για εμένα ήταν και είναι οι αγαπημένες μου.

Παρ’ όλα αυτά, αυτό που με τίποτα δεν μπορώ να ξεχάσω είναι η στιγμή μετά την αλλαγή του χρόνου. Όπου κι αν βρισκόμασταν με την οικογένεια, στο σπίτι μας ή σε κάποιο άλλο σπίτι φίλων, οι τέσσερίς μας, η μητέρα μου, ο πατέρας μου , η αδερφή μου κι εγώ, αφιερώναμε λίγα λεπτά για να ανταλλάξουμε δώρα. Ήταν η αγαπημένη μου στιγμή. Όχι μόνο γιατί περίμενα με προσμονή να δω τι μου έχει φέρει ο «Άγιος Βασίλης», αλλά και για να δω την αντίδραση και τη χαρά στα πρόσωπα των κοντινών μου ανθρώπων όταν έβλεπαν τα δώρα.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ, τα δώρα του πατέρα μου στη μητέρα μου. Της έκανε δώρο πάντα ένα όμορφο κόσμημα. Μου άρεσε όχι απλά επειδή ήταν όμορφο, αλλά επειδή ήξερε ότι τα λάτρευε. Πάντα εντυπωσιαζόμουν με τα κοσμήματα που φορούσε η μητέρα μου και αποτελούσαν αναπόσπαστο κομμάτι των εμφανίσεών της. Νομίζω ότι κάπως έτσι αγάπησα κι εγώ τα κοσμήματα.

24 Media / Φραντζεσκα Γιαϊτζόγλου-Watkison

Πιστεύω ότι την ισχύ που έχει ένα κόσμημα στις εμφανίσεις μας, δεν την έχει κανένα άλλο ρούχο ή αξεσουάρ. Ένα κόσμημα εκφράζει την προσωπικότητα του ανθρώπου που τα φοράει, γι’ αυτό και αγαπώ τα κοσμήματα της PANDORA. Από τα σύμβολα που μπορείς να επιλέξεις από μόνη σου, συνθέτοντας το δικό σου, μοναδικό βραχιόλι μέχρι και τα εκπληκτικά σετ, το brand έχει κοσμήματα για όλα τα γούστα. Γι’ αυτό και θεωρώ ότι τα κοσμήματα αυτά αποτελούν τα τέλεια δώρα, ειδικά τώρα τα Χριστούγεννα.

24 Media / Φραντζεσκα Γιαϊτζόγλου-Watkison

Το Secret Santa που διοργανώσαμε

Φέτος, αν και δεν έχω ακόμη ανταλλάξει δώρα με την οικογένεια, τα πρώτα δώρα τα έλαβα από αγαπημένους συναδέλφους.

24 Media / Φραντζεσκα Γιαϊτζόγλου-Watkison

Διοργανώσαμε το πιο διασκεδαστικό Secret Santa στο House 24 με τους συναδέλφους και ανταλλάξαμε δώρα. Η Χριστίνα Θεοδωροπούλου, η Δήμητρα Τσιγγενέ, ο Γιάννης Μπαϊρακτάρης, ο Γιάννης Δημητρέλλος και ο Χρήστος Μπαρούνης συμμετείχαμε στο αμερικάνικο έθιμο του Secret Santa.

24 Media / Φραντζεσκα Γιαϊτζόγλου-Watkison

Επιλέγοντας κοσμήματα από την συλλογή της PANDORA, οι γυναίκες του Ladylike δεχθήκαμε (αλλά και προσφέραμε στις γυναίκες συναδέλφους και φίλες) όχι μόνο πανέμορφα κοσμήματα, αλλά δώρα με βάση τον χαρακτήρα αλλά και το προσωπικό μας γούστο. Το αποτέλεσμα ήταν να περάσουμε μια ωραία, γιορτινή βραδιά αλλά και να λάβουμε τα μοναδικά κοσμήματα της PANDORA που ταίριαξαν άψογα στο στιλ και την προσωπικότητά μας. Η καθεμία από εμάς, έζησε την εμπειρία διαφορετικά και έλαβε δώρα που θα φορέσει όχι μόνο αυτά τα Χριστούγεννα, αλλά όλο τον χρόνο.

Η εμπειρία της Χριστίνας

24 Media / Φραντζεσκα Γιαϊτζόγλου-Watkison

Τα χριστουγεννιάτικα δώρα έχουν ιδιαίτερη αξία. Θες επειδή διέπονται από το πνεύμα των ημερών και είναι περιτυλιγμένα με λίγη περισσότερη τρυφερότητα, θες επειδή όλοι οι παραλήπτες τα περιμένουν πώς και πώς και αυξάνονται οι προσδοκίες, το σίγουρο είναι ότι χρειάζονται λίγη περισσότερη σκέψη.

24 Media / Φραντζεσκα Γιαϊτζόγλου-Watkison

Το πρώτο μου δώρο φέτος για τα Χριστούγεννα, λοιπόν, είχε όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που θέλω και την υπογραφή της PANDORA. Ο Γιάννης διάλεξε για εμένα με γνώμονα το στιλ αλλά και την προσωπικότητά μου. Τα σκουλαρίκια και το κολιέ που είχε μέσα το κουτί είχαν την απαραίτητη λάμψη, ήταν κομψά και διακριτικά και σίγουρα έχουν θέση στη συλλογή κοσμημάτων μου.

24 Media / Φραντζεσκα Γιαϊτζόγλου-Watkison

Όταν τα φοράω νιώθω ότι εκπέμπουν ακριβώς αυτό που αισθάνομαι αυτές τις μέρες. Έχουν εκείνη τη διακριτική λάμψη που πηγάζει από την κομψή πολυτέλειά τους κι αυτό είναι που τα κάνει ξεχωριστά.

Η εμπειρία της Δήμητρας

24 Media / Φραντζεσκα Γιαϊτζόγλου-Watkison

 

Το Secret Santa το αγαπώ για τρεις βασικούς λόγους: πρώτον γιατί συναντώ αγαπημένους μου ανθρώπους και περνάω όμορφο χρόνο μαζί τους, δεύτερον γιατί γεμίζει ο τόπος δώρα και τρίτον γιατί υπάρχει το στοιχείο της έκπληξης.

24 Media / Φραντζεσκα Γιαϊτζόγλου-Watkison

Ενθουσιάζομαι όταν δεν γνωρίζω ποιος θα μου φέρει το δώρο μου και κάνω σαν παιδί όταν το ανοίγω. Μεταξύ μας, όταν το κουτί μου κρύβει μέσα κοσμήματα, η χαρά γίνεται ακόμη πιο μεγάλη. Ένα κόσμημα πάντοτε αποτελούσε για εμένα ιδανικό δώρο. Το φοράς διαρκώς πάνω σου και σου θυμίζει τον άνθρωπο που στο χάρισε, σημαντικό. Η Χριστίνα Θεοδωροπούλου γνωρίζοντας πως έχω αδυναμία στα βραχιόλια, επέλεξε να μου πάρει δώρο ένα PANDORA βραχιόλι με παιχνιδιάρικα charms, το οποίο φόρεσα αμέσως και δεν σκοπεύω να το βγάλω από πάνω μου.

24 Media / Φραντζεσκα Γιαϊτζόγλου-Watkison

Και σειρά είχε ο Χρήστος Μπαρούνης, ο οποίος έπαιξε πιο safe και φυσικά βγήκε κερδισμένος. Τόσο τα PANDORA σκουλαρίκια, όσο και το PANDORA δαχτυλίδι μου είχαν πάνω μικρές, διακριτικές πέρλες που μου άρεσαν πολύ. Ένα κλασικό, διαχρονικό και stylish δώρο που θα με συντροφεύει όσα χρόνια κι αν περάσουν.

24 Media / Φραντζεσκα Γιαϊτζόγλου-Watkison

 

Η δική μου εμπειρία

24 Media / Φραντζεσκα Γιαϊτζόγλου-Watkison

Νομίζω ότι ο Γιάννης Δημητρέλλος, βρήκε το κατάλληλο δώρο για εμένα. Είμαι άνθρωπος που της αρέσει η λάμψη, ειδικά αυτή την περίοδο. Παρ’ όλα αυτά, θέλω τα χριστουγεννιάτικα δώρα μου να τα απολαμβάνω όλο τον χρόνο. Το σετ κοσμημάτων της PANDORA που έλαβα ως δώρο από τον Γιάννη ήταν τόσο-όσο λαμπερό.

24 Media / Φραντζεσκα Γιαϊτζόγλου-Watkison

Ξέρω ότι πρόκειται για κοσμήματα που με το κατάλληλο styling θα μπορώ να φοράω σε καθημερινή βάση.

24 Media / Φραντζεσκα Γιαϊτζόγλου-Watkison

Είτε είναι το όμορφο δαχτυλίδι που θα συνδυάζω με τα υπόλοιπα PANDORA δαχτυλίδια μου, είτε το κολιέ το οποίο φορώντας το μόνο του, προσφέρει μια διακριτική λάμψη που θέλω να έχουν τα looks μου όλο τον χρόνο. Με λίγα λόγια, αυτό το χριστουγεννιάτικο δώρο θα μου μείνει αξέχαστο.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.pandora.net και τη σελίδα PΑΝDORA Greece στο Facebook www.facebook.com/PandoraGreece ή για τις online αγορές σας το www.pandorashop.gr

PANDORA Concept Stores

ΑΘΗΝΑ: ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΕΡΜΟΥ 37, ΤΗΛ: 210 3232644 | ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΕΡΜΟΥ 7, ΤΗΛ: 210 3229930 | ΓΛΥΦΑΔΑ, ΑΓΓ. ΜΕΤΑΞΑ 10 & ΔΟΥΣΜΑΝΗ, ΤΗΛ: 210 8949650 | ΚΗΦΙΣΙΑ, ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 3, ΤΗΛ: 210 8014479 | “ΤHE MALL ATHENS”, ΤΗΛ: 210 6104519

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΛΕΩΦ. ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 17Α, ΤΗΛ: 210 4178915

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: MEDITERRANEAN COSMOS, ΤΗΛ: 2310 489572 | ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 88, ΤΗΛ: 2310 241225

ΛΑΡΙΣΑ: ΚΟΥΜΑ 19, ΤΗΛ: 2410 250275

ΧΑΝΙΑ: ΜΟΥΣΟΥΡΩΝ 57 & ΧΑΤΖ. ΓΙΑΝΝΑΡΗ, ΤΗΛ: 28210 08716

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: ΔΑΙΔΑΛΟΥ 4, ΤΗΛ: 2810 223344

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: Γ. ΝΟΜΙΚΟΥ. ΦΗΡΑ, ΤΗΛ: 22860 36182

ΠΑΤΡΑ: ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 2 & ΑΓ. ΑΝΔΡΕΟΥ 67, ΤΗΛ: 2610 623175

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΟΥΣ 48, ΤΗΛ: 27210 24065

ΜΥΚΟΝΟΣ: ΜΑΤΘ. ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ 34, ΤΗΛ: 22890 77900