ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ

Τα καλύτερα γυαλιά ηλίου για γυναίκες με στρογγυλό πρόσωπο

Μία από τις πιο απογοητευτικές στιγμές όταν ψωνίζεις για γυαλιά ηλίου είναι να βρίσκεις ένα ζευγάρι που δείχνει τόσο όμορφο στο ράφι και όταν το φοράς να συνειδητοποιείς πως δεν ταιριάζει καθόλου με το πρόσωπό σου. Κρίμα, ε;

Ένας τρόπος να μην βρεθείς σε αυτή την κατάσταση είναι να συμφιλιωθείς με το τι σου ταιριάζει, είτε είναι έντονα cat-eye είτε κλασσικά aviators, είτε oversized στρογγυλά. Για οποιαδήποτε με στρογγυλό πρόσωπο -δηλαδή για οποιαδήποτε έχει λίγο παραπάνω μάγουλα ή απλά πλατύ μέτωπο και σαγόνι- το να βρει γυαλιά που δεν το κάνουν ακόμα πιο στρογγυλό αποτελεί από μόνο του πρόκληση.

Αυτό που πρέπει να ψάξεις είναι γωνίες που κολακεύουν τα λιγότερα έντονα χαρακτηριστικά σου. Οπότε αν έχεις στρογγυλό πρόσωπο διάλεξε παραλληλόγραμμα ή τετράγωνα σχήματα και έναν σκελετό που είναι πιο πλατύς από το πρόσωπό σου με ευθείες ή γωνιώδεις γραμμές έτσι ώστε να δημιουργήσεις σχηματισμό και να ‘σπάσεις’ την στρογγυλάδα. Ο κατάλληλος σκελετός θα σου προσφέρει φυσικές γωνίες, χωρίς καν να φοράς make up.

Δες παρακάτω μερικές celebrities που έχουν στρογγυλό πρόσωπο και πάρε έμπνευση.