STYLE

Τα 10 ωραιότερα ελληνικά χειροποίητα γούρια που θα μας φέρουν τύχη τη νέα χρονιά

Βάζουμε: μια γεμάτη κουταλιά από αγάπη και μεράκι για το χειροποίητα κόσμημα και τη δημιουργία, μισό κουταλάκι από πρωτότυπα αυθεντικά σχέδια που συνδυάζονται τέλεια με ένα hidden μήνυμα για το καθένα και ⅓ της κουταλιάς από συναισθήματα και προσωπικές στιγμές πολλών διαφορετικών ανθρώπων που μετουσιώνονται σε μικρά όμορφα χρυσά και ασημένια μπιχλιμπίδια.

Στη συνέχεια, αφού τα αφήσουμε να ψηθούν καλά, πασπαλίζουμε με καλή διάθεση από μια ομάδα που βάζει το δικό της λιθαράκι για να βγει κάτι μοναδικό, που εκτός από ομορφιά ξεχειλίζει και από μοναδικότητα.

Αυτή είναι η “μυστική” μαγική συνταγή του ελληνικού brand με τα χειροποίητα κοσμήματα PRIGIPO, το οποίο μάλιστα φέτος κλείνει και 10 χρόνια από τη δημιουργία του. Το PRIGIPO κατάφερε όλα αυτά τα χρόνια να δημιουργήσει ένα τεράστιο community πιστών ακολούθων -μεταξύ τους και εμείς- που αγαπάμε, φοράμε συνέχεια, δενόμαστε με τα κοσμήματά μας και περιμένουμε πώς και πώς νέα σχέδια, αλλά και το γούρι της χρονιάς, που θα μας συντροφεύει όλο το χρόνο.

Για το 2023 λοιπόν και με αφορμή τα 10 χρόνια από τη δημιουργία του, το PRIGIPO έκανε ένα επετειακό revamp, ένα redesign δηλαδή όλων των γουριών που έχει βγάλει από το ξεκίνημά του μέχρι και σήμερα, δίνοντας μας για φέτος όχι μία, αλλά δέκα διαφορετικές επιλογές για το τυχερό φυλαχτό του 2023. Γούρια-κολιέ, δαχτυλίδια και βραχιόλια επανασχεδιάστηκαν, ώστε να προσαρμοστούν στο σήμερα χωρίς όμως να αλλοιωθεί η original ιδέα που τα δημιούργησε και χωρίς να χάσουν τις ευχές και την ελπίδα που κουβαλάνε μέσα τους. Κάθε γούρι τους, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο, έχει και ένα διαφορετικό μήνυμα, μια διαφορετική έννοια και αποτυπώνει μια διαφορετική εικόνα για τη ζωή και για τον κόσμο.

Βρες το γούρι TWOGETHER STILL που συμβολίζει την ανάγκη για συντροφικότητα. Γιατί τίποτα δεν είναι εμπόδιο στο δρόμο μας αν μείνουμε μαζί, πιο μαζί από ποτέ

Εκτός από μια νοσταλγία που κρύβουν για ό,τι περάσαμε τα τελευταία 10 χρόνια -που για εμάς είναι υπεραρκετό για να τα επιλέξουμε είτε για εμάς είτε για τους αγαπημένους μας-, η επανακυκλοφορία των 10 επετειακών γουριών του PRIGIPO είναι η καλύτερη ευκαιρία να κάνουμε δικό μας εκείνο το γούρι που για τον χ-ψ λόγο δεν είχαμε καταφέρει να πάρουμε τη χρονιά της κυκλοφορίας του.

Βρες το γούρι BREAK OF DAY που επιστρέφει με έναν ήλιο να ανατέλλει και να φωτίζει τη νέα μέρα, τη νέα αρχή

Το καθένα από αυτά τα γούρια είναι μέρος της ιστορίας του PRIGIPO, αλλά και αποτέλεσμα των ανθρώπων που πέρασαν από αυτό. Μια ιστορία γεμάτη δημιουργικότητα, γέλια, μερικές φορές νεύρα και μετά πάλι γέλια. Γιατί έτσι είμαστε οι άνθρωποι: πότε χαρούμενοι, πότε νευρικοί, πότε λυπημένοι.

Βρες το γούρι FEELINGS που από τη μία έχει χαρούμενη φατσούλα και από την άλλη λυπημένη που επέστρεψε για να δείξει τη διάθεσή μας, όποια και να είναι αυτή

“Το PRIGIPO είναι οι άνθρωποι του, τα συστατικά που δίνουν όλη τη νοστιμιά και όλο το συναίσθημα στη μοναδική συνταγή των 10 αυτών χρόνων. Είμαστε όλοι συστατικά αυτής της μαγικής συνταγής. Άνθρωποι που ήρθανε και μείνανε, αλλά και άνθρωποι που φύγανε και ακολούθησαν άλλο δρόμο. Όπως και να έχει όλοι αφήσανε το δικό τους συστατικό, έβαλαν το λιθαράκι τους για αυτό που είμαστε σήμερα. Αυτό γιορτάζουμε φέτος. Δεν ξέρουμε αν αυτό που δημιουργήθηκε είναι σωστό ή λάθος. Είναι όμως απόλυτα αληθινό. Είναι αυτό που είναι” μας είπε η Καλομοίρα Παπαγεωργίου, που είναι το απαραίτητο παντεσπάνι, η “βάση” της συνταγής του PRIGIPO, aka η ιδρύτρια και σχεδιάστρια του brand.

Βρες το γούρι LUCKY PENNY, την τυχερή δεκάρα που θα μας φέρει τύχη και αγάπη

Το κερασάκι όμως, στο “μαγικό γλυκό” του PRIGIPO το βάζει ο καθένας μας ξεχωριστά, γιατί από τη στιγμή που το γούρι ή οποιοδήποτε άλλο κόσμημά του φτάσει στα χέρια μας επιφορτίζεται με τα δικά μας συναισθήματα και τις δικές μας ιστορίες. Και αυτό είναι που κάνει τα PRIGIPO όχι μόνο ξεχωριστά & αγαπημένα, αλλά και μαγικά.

Βρες το γούρι DOVE, το τυχερό πουλί του PRIGIPO που φέρνει μόνο καλά μαντάτα και διάθεση για όνειρα και ζωή

Όλα τα γούρια του PRIGIPO μπορείς να τα δεις εδώ