ΜΟΔΑ

Στη νέα καμπάνια εσωρούχων Calvin Klein πρωταγωνιστούν γυναίκες από 18 έως 73 ετών

H Sofia Coppola σκηνοθετεί την νέα καμπάνια γυναικείων εσωρούχων Calvin Klein, στην οποία πρωταγωνιστούν διάσημες γυναίκες όλων των ηλικιών. Η σκηνοθέτις έχει επιλέξει η ίδια την κάθε ηθοποιό που βλέπουμε στο βίντεο και φυσικά δε μπορούσε να αφήσει απ' έξω την αγαπημένη της, Kirsten Dunst.

Κάθε μία, δίνει με το δικό της μοναδικό τρόπο μια διαφορετική εκδοχή του γυναικείου κόσμου, αλλά και τη ματιά της στη θηλυκότητα σε συνάρτηση με την ηλικία της.

Η Coppola έχει δημιουργήσει μια σειρά από μοναδικά και πολύ ατμοσφαιρικά βιντεάκια, τα οποία γιορτάζουν τη γυναικεία ύπαρξη. Δεδομένης της ευαισθησίας με την οποία αποδίδει πάντα τους γυναικείους χαρακτήρες στις δουλειές της, η Coppola διατήρησε αυτό το πρίσμα και αποτύπωσε για ακόμα μια φορά τις γυναίκες με τα εσώρουχά τους, μέσα από την γυναικεία ματιά και το νοσταλγικό, noir, ονειρικό και μελαγχολικό ύφος της.

 

Έβαλα μαζί μερικά από τα αγαπημένα μου κορίτσια και σκέφτηκα ότι θα είναι πολύ cool να δούμε γυναίκες από 18 μέχρι 70 με αυτόν τον παιχνιδιάρικο, σέξι τρόπο. Μου άρεσε πολύ που έκανα το αντίθετο από τις συνηθισμένες διαφημίσεις εσωρούχων που βλέπουμε. Ήθελα cool, έξυπνες γυναίκες. Και είμαι πολύ περήφανη που είχαμε δύο απόφοιτες του Harvard στο group. Έχουν αληθινά κορμιά. Και πιστεύω ότι συνδέονται με μένα και με την κάμερα με έναν διαφορετικό τρόπο – δεν είναι τόσο σαν θεές, είναι πιο προσιτές“, λέει η Coppola στο site του Calvin Klein.

Τα κορίτσια που βλέπουμε είναι οι Kirsten Dunst, Lauren Hutton, Rashida Jones, Maya Hawke, Nathalie Love, Laura Harrier και Chase Sui Wonders.

Nathalie Love

Rashida Jones

 

Laura Harrier

Lauren Hutton

 

Kirsten Dunst

Maya Hawke

Chase Sui Wonders