ΜΟΔΑ

Σαν να πατάς στα πούπουλα

Δεν είναι ότι θέλουμε και πολύ για να αφήσουμε το γραφείο και να βγούμε μία βόλτα στα μαγαζιά, αλλά σίγουρα τα καινούργια TOMS κάνουν την όλη κατάσταση ακόμα πιο εύκολη. Το αγαπημένο brand, που φέρει την υπογραφή του Blake Mycoskie και έχει εξελιχθεί σε μία One for One εταιρεία (αφού με κάθε ζευγάρι που εμείς αγοράζουμε, προσφέρεται ένα ζευγάρι σε κάποιο παιδί που το έχει ανάγκη), για φέτος την Άνοιξη μας έχεις πολλές εκπλήξεις. 

Πρώτα και καλύτερα τα πρώτα της γυναικεία σανδάλια, που είναι στο στυλ των Correa και Playa.

Sp14-W-aNew-Style1-S.jpg

Το μοντέλο Platform Wedge με το ενιαίο τακούνι ανανεώνεται και προσθέτει ύψος χωρίς όμως να χάσει την άνεση για την οποία είναι διάσημη η TOMS, ενώ το Jutti είναι το πρώτο σχέδιο με μυτερή μύτη, κομψό αλλά και άνετο μαζί.

Sp14-W-New-Wedge5-S.jpg 

Νέα σχέδια συναντάμε όμως και στην αντρική συλλογή. Με έμπνευση από τα κλασσικά Alpargatas, φέτος η TOMS προσθέτει μια ιδιαίτερη λεπτομέρεια στα loafer δημιουργώντας έτσι τα Sabados για μια πιο επίσημη εμφάνιση (για τον γάμο στο νησί βρε παιδί μου), ενώ το δημοφιλές Paseo σηκώνεται λίγο στον αστράγαλο προσθέτοντας έτσι περισσότερη άνεση.

Sp14-M-Sand-Vagabond-S-1.jpg 

M-Template-Canvas-Paseos-SU13-S.jpg

M-Classic-MadrasPlaid-S.jpg

Δαχτυλάκια έξω θα έχουν και τα μικρά κορίτσια, μιας και η νέα αφιξη των παιδικών TOMS είναι το σανδάλι με τα ανοιξιάτικα χαριτωμένα prints. Ολόκληρη όμως η παιδική συλλογή είναι γεμάτη με ανοιξιάτικα κεφάτα σχέδια και το μάτι μας γεμίζει με μαργαρίτες, ποδήλτα και χαριτωμένους ανανάδες που κάνουν πάρτι πάνω στα Biminis και τα Cordones.

T-StrapSandal-Yellow-flower-S-copy.jpg

Sp14-T-Navy-Bike-Classics-S.jpg

Τα θέλουμε όλα! Και τα παιδικά!