ΜΟΔΑ

Ρίξε λίγο λουλούδι πάνω σου

Δεν ξέρουμε αν φταίει ο γαλάζιος ουρανός χωρίς ούτε ένα συννεφάκι, οι νερατζιές που ανθίζουν ή η θερμοκρασία που ανεβαίνει, αλλά μία φούντωση ανοιξιάτικη μας έχει πιάσει. Θέλουμε να πετάξουμε από πάνω μας τα μαύρα και τα γκρι και να ρίξουμε μία ορχιδέα, ένα γιασεμία, μία βοκαμβίλια βρε παιδί μου.

benetton pink shirt.jpg

benetton pink.jpg

benetton shirt.jpg 

Η United Colors of Benetton καταλαβαίνει την ανάγκη μας, για αυτό και η ανοιξιάτικη συλλογή της είναι μία ωδή στο φλοράλ και το εμπριμέ Το βασικό στοιχείο της συλλογής , που είναι η ποιότητα, συναντιέται, αυτή τη φορά, με την επιθυμία της σύγχρονης γυναίκας για διασκέδαση και δημιουργικότητα. Girls just wanna have fun, που λέει και το τραγούδι! Κομψή και ταυτόχρονα χαλαρή, δυο διαφορετικές γυναικείες πλευρές σε μία!

benetton animal print.jpg
Στην συλλογή ξεχωρίζει η μεγάλη γκάμα από μοτίβα που θυμίζουν λουλουδάτες ταπετσαρίες εποχής, τα οποία συναντούνται σε φούστες ως το γόνατο, αλλά και jackets που κολακεύουν θηλυκά το σώμα. Τα αγαπημένα jeans της Benetton, “στολίζονται” με λουλούδια και παστέλ τόνους και συνδυάζονται ιδανικά με καρό πουκάμισα σε σορμπέ αποχρώσεις.

benetton jean.jpg 

benetton bomber.jpg
Επίσης, θα λατρέψεις τα ανοιχτόχρωμα jean jackets συνδυασμένα με φλοράλ πουκάμισα.Για μια πιο δυναμική εμφάνιση, δοκίμασε τα animal prints. Ολόκληρη η σειρά από φλοράλ πουκάμισα ταιριάζει ιδανικά με τα σορτς σε αθλητική γραμμή. Τέλος η Benetton προτείνει τα φλοράλ bomber jackets εμπνευσμένα κι αυτά απόταπετσαρίες εποχής και πίνακες.
benetton dress.jpg 

Βλέπουμε πεώνιες!