FASHION NEWS

Puma x Foureira: Με αυτά τα αθλητικά παπούτσια γυμνάζεται η Ελένη Φουρέιρα

Υπάρχουν ένα σωρό κλισέ με τα οποία εμείς οι γυναίκες ερχόμαστε αντιμέτωπες καθημερινά. Οι γυναίκες, σύμφωνα με τα κοινωνικά στερεότυπα, δεν είμαι δυνατές σαν τους άνδρες. Δεν είμαστε το ίδιο «στιβαρές» σαν εκείνους, αλλά ευάλωτες και ευαίσθητες προσωπικότητες, που δεν μπορούμε να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας. Δεν έχουμε τις ίδιες αντοχές με εκείνους, γι’ αυτό και όταν γυμναζόμαστε μπορούμε να κάνουμε μόνο «γυναικεία» workouts. Όλα αυτά τα κλισέ, που υποβιβάζουν τις γυναίκες από καταβολής της σύγχρονης κοινωνίας, έρχεται η Puma να τα καταρρίψει. Τo sportwear brand, με τη βοήθεια της global ambassador του, Ελένης Φουρέιρα, έρχεται να μας δείξει πώς είναι πραγματικά οι σύγχρονες γυναίκες: δυναμικές, αυτόνομες και δυνατές -τόσο ώστε να αντέξουν μια υψηλών απαιτήσεων γυμναστική, αν το θέλουν. Γιατί οι γυναίκες μπορούμε να τα κάνουμε όλα.

Η Ελένη Φουρέιρα και η Puma ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και μας παρουσιάζουν το επόμενο project τους. Για την τραγουδίστρια, η άσκηση αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς της. Μαζί με την Puma, λοιπόν, παρουσιάζει τη νέα καμπάνια του brand. Σε αυτή, βλέπουμε την Ελένη Φουρέιρα να γυμνάζεται με ένα outfit εμπνευσμένο από «διαγαλαξιακές» γυναίκες. Η συλλογή stardust της PUMA, μάς δείχνει το ιδανικό fashion performance outfit το οποίο συνδυάζει με το ειδικά σχεδιασμένο για γυναίκες, running shoe, το Run XX Nitro. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Η Puma με τη βοήθεια της Ελένης Φουρέιρα μάς συστήνει το Run XX Nitro

H global ambassador της Puma, Ελένη Φουρέιρα φοράει τα fashion performance ρούχα της και δημιουργεί τις iconic εμφανίσεις της. Όταν γυμνάζεται κάθε μέρα, ο δυναμισμός και η θέλησή της τη βοηθά να ξεπερνά τον εαυτό της. Και αυτό είναι το μήνυμα που μας περνάει με αυτή τη φωτογράφιση. Μάς υπενθυμίζει ότι με τη σκληρή δουλειά μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα.

Με βασικό «σύμμαχο» το νέο Run XX Nitro, η Puma και η Ελένη Φουρέιρα μάς δείχνουν τη σημαντικότητα της άθλησης, προωθώντας ταυτόχρονα και τον γυναικείο αθλητισμό. Μέσα από τη νέα καμπάνια της Puma, βλέπουμε την αγάπη της ποπ σταρ για τη γυμναστική, που την βοηθάει τόσο στην καθημερινότητά της, όσο και στον επαγγελματικό δρόμο που έχει επιλέξει να ακολουθήσει.

Εκτός από τον πηγαίο δυναμισμό που εκπέμπει η τραγουδίστρια μέσα από την καμπάνια, βλέπουμε και την προσπάθεια της Puma να βάλει τέλος στην ανισότητα ανάμεσα στα δυο φύλα. Μας παρουσιάζει, λοιπόν, μια νέα φόρμουλα αθλητικού παπουτσιού, η οποία έχει σχεδιαστεί ειδικά για γυναίκες. Με τον τρόπο αυτό, το brand και η ποπ σταρ θέλουν να παρακινήσουν χιλιάδες γυναίκες σε όλον τον κόσμο να ανεβάσουν τον πήχη στις προπονήσεις τους και να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο στη ζωή τους.

Τι πρέπει να ξέρεις για το Run XX Nitro

To νέο δρομικό παπούτσι της Puma, Run XX Nitro, είναι ειδικά σχεδιασμένο για γυναίκες. Ξεκινώντας από το όνομα του, εμπνέεται από το διπλό γυναικείο χρωμόσωμα X. Έτσι, το Run XX Nitro είναι η επιτομή του μότο της Puma “Run For Her”, που εστιάζει στην εξέλιξη του γυναικείου αθλητισμού.

Αλλά αυτό που το κάνει ιδανικό για τις γυναίκες είναι η κατασκευή του. Το Run XX Nitro έχει ένα αρκετά πρωτοποριακό design, μιας και έχει «χτιστεί» πάνω στο γυναικείο πόδι και δίνει τέλος στις εποχές του υποτιμητικού marketing “shrink it and pink it”. Ταυτόχρονα, παρέχει ιδανική εφαρμογή που αγκαλιάζει τέλεια τη φτέρνα, το πέλμα και την καμάρα. Ενώ, η νέα πιο σταθερή ενδιάμεση σόλα Nitro, δημιουργεί άριστη ισορροπία ανθεκτικότητας και lightweight κατασκευής.

Αυτό σημαίνει ότι θα κάνει την άσκηση πιο ευχάριστη. Στις καινοτομίες του Run XX Nitro προστίθεται και η νέα τεχνολογία Runguide, προσφέροντας σταθερότητα σε κάθε βήμα και προπόνηση. Το νέο δρομικό παπούτσι ανεβάζει το pace στον χώρο του running, με τις top rated τεχνολογίες του. Ποιος είπε ότι οι γυναίκες δεν αντέχουμε έντονες προπονήσεις; Με το Run XX Nitro, μπορούμε να κάνουμε τα πάντα.

Για περισσότερα, ακολούθησε τη PUMA GREECE στο IG: @ sportswind_gr