E-ZWDIA.GR

Ποιο παπούτσι ταιριάζει σε κάθε ζώδιο

Αν είσαι μία από εμάς τότε πρέπει οπωσδήποτε να μελετήσεις το κείμενο που ακολουθεί. Κι όταν λέμε μία από εμάς αναφερόμαστε στην αναποφασιστικότητά μας όταν πρόκειται για αγορά ενός νέου ζευγαριού παπουτσιού. Τελικά με πόσες σακούλες θα επιστρέψεις σπίτι;

Η δύσκολη στιγμή που σε βρίσκει μπροστά από μία βιτρίνα να σκέφτεσαι για ώρες χωρίς να μπορείς να αποφασίσεις. Ήταν όλα τους παιδιά σου και σε νιώθουμε.

Έτσι λοιπόν σου δίνουμε μία μικρή βοήθεια. Μία κατεύθυνση και τρία κουπόνια για να πάρεις αυτό που σου ταιριάζει κάνοντας παράλληλα οικονομία. Θα την πληρώσεις τη ΔΕΗ στο τέλος του μήνα, δεν υπάρχει περίπτωση.

Θα μπεις στο Spartoo.gr και θα έχεις στη διάθεσή σου αυτά τα κουπόνια προσφοράς. MARTIS1: έκπτωση 10% χωρίς όριο αγορών. MARTIS15: έκπτωση 15% για αγορές αξίας 100€ και άνω. MARTIS2: έκπτωση 20% για αγορές αξίας 150€ και άνω.

Και η κατεύθυνση που λέγαμε; Ζώδιο. Υπάρχει καλύτερος οδηγός. Μελετήσαμε τα χαρακτηριστικά κάθε ζωδίου όπως πολύ όμορφα μας τα γράφει το e-zwdia.gr και καταλήξαμε σε στιλιστικά συμπεράσματα.

Ο εκκεντρικός Κριός θα βάλει ένα ανατρεπτικό μποτάκι Irregular Choice, 110€

 

Χαρακτηριστικά: Είσαι ζώδιο της φωτιάς με κυβερνήτη πλανήτη τον Άρη. Έχεις μεγάλη δυναμικότητα και απεριόριστη ενέργεια. Σου αρέσει η περιπέτεια και θέλεις να είσαι πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Μία classy Ταύρος χρειάζεται γόβες Guess με λουράκι, 120€

 

Χαρακτηριστικά: Είσαι ζώδιο της γης με κυβερνήτη πλανήτη την Αφροδίτη. Θέλεις να πατάς γερά τα πόδια σου στη γη και δύσκολα αλλάζεις παραστάσεις. Έχεις αδυναμία στο φαγητό και το μόνο που δεν πρόκειται να λείπει από το σπίτι σου είναι τα υλικά αγαθά. Σου αρέσει να ντύνεσαι με καλά και ωραία ρούχα.

Ο Δίδυμος θέλει να είναι ευέλικτος για αυτό και επιλέγει sneakers Keds, 48.75€

 

Χαρακτηριστικά: Είσαι ζώδιο του αέρα με κυβερνήτη πλανήτη τον Ερμή. Είσαι ένα ζώδιο που έχει δύο όψεις και μπορείς να αλλάζεις διάθεση στο λεπτό. Είσαι διπλωμάτισσα, ετοιμόλογη και μπορείς να προσαρμοστείς εύκολα σ’ ένα χώρο. Το κυριότερο όμως χαρακτηριστικό σου είναι η ευελιξία και η επικοινωνία σου.

Μία ρομαντική Καρκίνος θέλει οπωσδήποτε ροζ-μωβ Vans, 72€

 

Χαρακτηριστικά: Είσαι ρομαντική, πολύ τρυφερή και στοργική. Από την άλλη πλευρά είσαι ίσως η πιο ευαίσθητη όλων των ζωδίων και αν δεν αναγνωρίζεσαι,γρήγορα πέφτεις στην κατάθλιψη και τη μελαγχολία. Πάνω απ’ όλα χρειάζεσαι ενθάρρυνση και εκτίμηση και έχεις βαθιά ευαισθησία.

Λέων φωτιά και πυρκαγιά με σέξι γόβες Guess, 127.20€

 

Χαρακτηριστικά: Είσαι ζώδιο της φωτιάς με κυβερνήτη πλανήτη τον Ήλιο. Αγαπάς τα παιδιά, έχεις πολλά χαρίσματα και σου αρέσει η διασκέδαση. Θέλεις να είσαι κυρίαρχη παντού και πάντα.

Κάθε Παρθένος θέλει την άνεσή της. Κομψές με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες Café Noir, 87€

 

Χαρακτηριστικά: Το κυριότερο χαρακτηριστικό σου είναι η οργάνωση. Θέλεις να βάζεις σε τάξη τα πάντα στη ζωή σου ακόμα και τους στόχους που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Θέλεις ένα άνετο σπίτι και ντύσιμο. Θέλεις τα πάντα να είναι κομψά και καλόγουστα.

Η ευχάριστη Ζυγός θέλει κάτι να την ξεχωρίσει. Μεταλλιζέ μποτάκια Fornarina, 113.60€

 

Χαρακτηριστικά: Είσαι ζώδιο του αέρα με κυβερνήτη πλανήτη την Αφροδίτη. Είσαι πολύ ευχάριστη σαν χαρακτήρας, κοινωνική και με πολλές γνωριμίες. Τρελαίνεσαι για συζητήσεις με καλή παρέα.

H ψυχρή Σκορπιός θα χρειαστεί ένα ζευγάρι γόβες Moony Mood στο χρώμα του πάγου, 28.80€

 

Χαρακτηριστικά: Είσαι ζώδιο του νερού με κυβερνήτες πλανήτες τον Άρη και τον Πλούτωνα. Έχεις πολλά και έντονα συναισθήματα αλλά στο πρόσωπό σου φαίνεται μια ψυχρότητα, μια παγερότητα. Σα να μη νοιάζεσαι για κανέναν παρά μόνο για τον εαυτό σου.

Τοξότης η τολμηρή για αυτό και δεν φοβάται να δοκιμάσει τα πέδιλα New Rock, 269.60€

 

Χαρακτηριστικά: Είσαι ζώδιο της φωτιάς με κυβερνήτη πλανήτη τον Δία. Διαθέτεις δυναμικό χαρακτήρα, τόλμη και εξυπνάδα. Το βασικό όμως στοιχείο που σε χαρακτηρίζει είναι η γρήγορη αντίληψη για το τι συμβαίνει γύρω σου.

Η Αιγόκερως θέλει σταθερότητα, θέλει αθλητικά Reebok, 69.60€

 

Χαρακτηριστικά: Κάτω από τη σοβαρότητά σου υπάρχει ένα ευαίσθητο και συμπαθητικό πρόσωπο. Είσαι ζώδιο της γης με κυβερνήτη πλανήτη τον Κρόνο. Είσαι επίμονη, ξεροκέφαλη, οργανωτική, σταθερή και έχεις ανεπτυγμένο το αίσθημα της ευθύνης. Θέλεις να πατάς γερά στα πόδια σου και είσαι πάντα προσγειωμένη.

Η Υδροχόος είναι δημιουργική για αυτό και φορά πέδιλα Magrit, 244.80€

 

Χαρακτηριστικά: Είσαι ζώδιο του αέρα με κυβερνήτες πλανήτες τον Ουρανό και τον Κρόνο. Είσαι καλή, συμπαθητική φιλική, έξυπνη, φιλαλήθης και έχεις μεγάλη δημιουργικότητα και ανεκτικότητα.

Κάθε Ιχθύς αναζητά την πολυτέλεια σε ένα ζευγάρι γόβες Menbur, 90.96€

 

Χαρακτηριστικά: Έχεις την τάση να ικανοποιήσεις την έμφυτη αίσθηση της πολυτέλειας. Ο τρόπος που αντιμετωπίζεις τη ζωή είναι σαν μια ψευδαίσθηση. Σου αρέσει να φαντασιώνεσαι για να μπορείς να φεύγεις από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα.