ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΔΑΣ

Όσα ξεχωρίσαμε στα πρώτα catwalks της εβδομάδας μόδας στο Παρίσι

Η εβδομάδα μόδας βρίσκεται στον αγαπημένο της σταθμό. Στο Παρίσι. Τα πρώτα catwalks έχουν ήδη αρχίσει να δίνουν το στίγμα της πιο κομψής πρωτεύουσας της μόδας και εμείς δεν έχουμε παρά να τα εξετάσουμε. Εδώ θα πάρεις μία γεύση από τις τάσεις που εμείς ξεχωρίσαμε.

Τα έντονα χρώμα συνυπάρχουν με τις ζεστές και earthy αποχρώσεις κι όλα αφήνουν χώρο για πολύχρωμα prints, ρίγες και γεωμετρικά patterns. Οι chunky γραμμές που είδες στο Μιλάνο συνεχίζουν να υπάρχουν και στους γαλλικούς οίκους ενώ τα knits και τα πουλόβερ μαζί με φαρδιά παντελόνια και μίντι φούστες είναι ένας συνδυασμός που θα φορεθεί πολύ. Πάρε μία πρώτη γεύση και μείνε συντονισμένη για ακόμα περισσότερα trends από το μαγικό Παρίσι.

Balmain

Οι βάτες και οι structured ώμοι που χαρακτηρίζουν τον οίκο παραμένουν και τον επόμενο χειμώνα, ενώ το μαλακό δέρμα χρησιμοποιείται τόσο σε πανωφόρια όσο και σε μεμονωμένα κομμάτια.

© Getty Images / Ideal Image

© Getty Images / Ideal Image

Isabel Marant

Άνετες και φαρδιές γραμμές με έντονα prints και knits που θυμίζουν λίγο τα ’70s είδαμε στο fashion show της Isabel Marant. Κι εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι το μαλακό δέρμα έχει έντονη παρουσία στα παπούτσια και τα αξεσουάρ.

Loewe

Ένα παιχνίδι κομψότητα έστησε το οίκος Loewe για το catwalk του. Έντονα prints με retro διάθεση και παρουσία των knits έδωσαν ένα ιδιαίτερο στιλιστικό αέρα στα fashion show.

Chloé

Ο girly χαρακτήρας του οίκου παίρνει chic διάσταση και χρησιμοποιεί το χρώμα, δημιουργώντας ένα ξέφρενο και δημιουργικό color-blocking. Κι εδώ η δεκαετία του ’70 έχει επηρεάσει πολύ.

© Getty Images / Ideal Image

© Getty Images / Ideal Image

Κεντρική φωτογραφία: © Getty Images / Ideal Image