ΓΑΜΟΣ

Όλες οι τάσεις στα νυφικά για το 2015

Όχι μια όχι δυο αλλά εννέα τουλάχιστον τάσεις, καταγράψαμε φέτος  από την Bridal Fashion Week των οίκων του εξωτερικού για τις υποψήφιες νύφες που θέλουν και ψηφίζουν να παντρευτούν μέσα στο χειμώνα και την άνοιξη του 2015. Το Yes I Do.gr μελετά τα catwalks.

Σε γενικές γραμμές, από όσα διαπιστώσαμε, θα λέγαμε πως όλα επιτρέπονται και φέτος, παρόλα αυτά δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το τι παρουσιάστηκε.

Όλα τα νυφικά που θα δείτε παρακάτω διαφέρουν ως προς το στυλ αλλά μην ξεχνάτε πως, όπως έλεγε και ο Yves Saint Laurent, η κάθε γυναίκα που φοράει το ρούχο είναι που το κάνει ξεχωριστό. Ωστόσο δεν πρέπει να παραλείπουμε την ετήσια bridal ενημέρωσή μας καθότι μην ξεχνάτε, πως όπως και στα ρούχα έτσι και στα νυφικά η μόδα ανακυκλώνεται.

Off the shoulder necklines

 

Φέτος ετοιμαστείτε να τα ”πετάξετε” τα ωμάκια και τα πλατάκια έξω! Εάν οι πλάτες και οι ώμοι είναι το δυνατό σας σημείο τότε τολμήστε το. Εφεδρικά πάντα έχετε και ένα bolero ή topper γιατί είπαμε χειμώνας είναι.

Light as air ball gowns

 

Το νυφικό τούρτα ξεχάστε το αν θέλετε κάτι τέτοιο. Αρκεστείτε μόνο στην τούρτα του γάμου σας. Η τάση θέλει φέτος το νυφικό να είναι σαν φόρεμα και να αγκαλιάζει απαλά και αέρινα την σιλουέτα σας. Το προτείνουν και οίκοι όπως Marchesa, Monique Lhuillier, Vera Wang & Watters.

Modern Minimalism

 

Η απλότητα θα κερδίσει φέτος ψήφους. Όσο πιο απλή και καθαρή γραμμή έχει φέτος το νυφικό τόσο πιο πολύ θα κλέψει την παράσταση, όπως το παρακάτω νυφικό από τον οίκο Amsale.

A Cut Above

 

Είχαμε τα crop tops σαν τάση στα ρούχα τώρα θα τα έχουμε και στα νυφικά. Μιλάμε για τα νυφικά που αποτελούνται από δυο κομμάτια σαν να  λέμε ”φούστα – μπλούζα” ένα πράγμα. Προσοχή σαν τάση τη συστήνουμε σε νυφούλες που δεν έχουν ”τάση” για κοιλίτσα. Εμείς ξεχωρίσαμε το παρακάτω νυφικό από τον οίκο Theia.

Ultra dramatic necklines

 

Σχεδιαστές όπως, Rivini, Marchesa, Kenneth Pool, προτείνουν φέτος τα ψηλά μέχρι το λαιμό κοψίματα και κατά προτίμηση στολισμένα αλλά όχι βαρυφορτωμένα, όπως για παράδειγμα το παρακάτω νυφικό από τον οίκο Rivini.

Sheer magic

 

Δηλαδή μια νύφη σοφιστικέ και ταυτόχρονα σέξι όπως αυτή που προτείνει παρακάτω ο οίκος Reem Acra αλλά και η Carolina Herrera.

The cold shoulder

 

Ο ”παγωμένος” ώμος ή αλλιώς ο ώμος που φαίνεται και δεν φαίνεται αποπνέοντας μυστήριο. Ιδανική θα λέγαμε αυτή η τάση/γραμμή για νύφες που δεν τα πάνε καλά στο γυμναστήριο με τα βαράκια και δεν θέλουν να γυμνάσουν τρικέφαλο. Σχεδιαστές όπως Jenny Packham, Maggie Sottero, Romona Keveza, το συνιστούν ανεπιφύλακτα.

Capelets are cooler than ever

 

Tα νυφικά αξεσουάρ είναι πολύ σημαντικά, είτε γιατί ολοκληρώνουν το στυλ, είτε γιατί το ενισχύουν ακόμα και αν κάτι λείπει από το νυφικό φόρεμα. Έτσι λοιπόν οι σχεδιαστές σκέφθηκαν πως φέτος ειδικά για τις vintage/boho νύφες οι μικρές κάπες είναι ιδανική πρόταση, είτε για εκείνες που το νυφικό τους δεν έχει μανίκια ή δεν θέλουν να έχει, είτε για εκείνες που θέλουν να ”σεβαστούν” τον χώρο της εκκλησίας και όταν βγουν από αυτή να τις αποχωριστούν. Οι οίκοι Theia, Angel Sanchez και Ιnes di Santo είπαν Yes I do σε αυτό το trend.

Color Code

 

Ναι στο χρώμα τολμήστε το. Αφού αποτελεί και φετινή τάση τότε έχετε έναν ακόμη λόγο παραπάνω. Πάντως οι Monique Lhuillier και Kelly Faetanini είπαν Yes I do στο χρώμα στα νυφικά.

 

Διαβάστε ακόμα στο Yes I Do.gr

MakeΙtHappen: Η ”μωβ εκστρατεία” που ενώνει εκατομμύρια φωνές

2 Gens Specialists: Planning σε μια εβδομάδα