ΜΟΔΑ

Ο οίκος Dolce & Gabbana μάς παραδίδει μαθήματα online πλεξίματος. Μάθε τέχνη κι άστηνε

Instagram Dolce & Gabbana

Εν μέσω πανδημίας σύσσωμος ο χώρος της μόδας και της ομορφιάς επιστράτευσε τις δυνάμεις του για να μας φτιάξει τη διάθεση αλλά και να ενισχύσει τη μάχη κατά του κορονοϊού. Σε αυτό το πλαίσιο, ο οίκος Dolce & Gabbana επιστρέφει στις ρίζες και στην παράδοση και μας παραδίδει μαθήματα πλεξίματος, πατρόν, κεντήματος και crochet.

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας πολλοί luxury οίκοι στόχευσαν στην αφύπνιση της δημιουργικότητας με στόχο να κάνουν το #ΜένουμεΣπίτι λίγο πιο ευχάριστο. Ο ιταλικός οίκος ήταν πάντα ένας ευρηματικός οίκος. Με μεγάλη αγάπη στη μαξιμαλιστική αισθητική και στην παράδοση. Το νέο του project εν μέσω πανδημίας κορονοϊού το αποδεικνύει. Ο Dolce & Gabbana δημιούργησε το #DGFattolnCasa- “Made at Home”, επιστράτευσε τους πιο δημιουργικούς συνεργάτες του και μας κάνει μαθήματα πλεξίματος online.

Μαθήματα πλεξίματος, πατρόν, κεντήματος και crochet από τον Dolce & Gabbana

Στο workshop πλεξίματος, το μάθημα γίνεται από την Elisa, η οποία εργάζεται τα τελευταία 3 χρόνια ως prototypes operator στα γραφεία των Dolce & Gabbana, στο Μιλάνο. Όπως ανέφερε ο οίκος, η Elisa έμαθε να πλέκει από πολύ μικρή, παρακολουθώντας τη γιαγιά της. Και τώρα μας μεταφέρει τη γνώση. Το βίντεο έχει διάρκεια 10 λεπτά και είναι απολαυστικό.

 

Εκτός από την Elisa και το πλέξιμο, θα δεις τον Andrea να σου δείχνει πατρόν, τον Gerlando να παραδίδει μαθήματα κεντήματος και την Gayane σε ένα φανταστικό workshop για crochet.

Σε όλα τα βίντεο οι έμπειροι τεχνίτες μάς μιλάνε στα ιταλικά -με αγγλικούς υπότιτλους. Η ενέργεια του οίκου Dolce & Gabbana δεν έχει μόνο επιμορφωτικό χαρακτήρα, αφού σημαντικός σκοπός της είναι να συγκεντρώσει πόρους, για να ενισχύσει την επιστημονική έρευνα για την αντιμετώπιση του νέου Covid-19.