ΜΟΔΑ

Οι πρίγκιπες του παραμυθιού και η Claudia Schiffer

Όταν εμπνέεσαι από τη Σικελία, τους πρίγκιπες, τις βασίλισσες και ευρέως αναγνωρίσιμους ήρωες παραμυθιών, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα σχεδιάσεις μια από τις πιο εμβληματικές συλλογές ρούχων.

Αυτή είναι η πραγματικότητα για την φθινοπωρινή – χειμερινή κολεξιόν του οίκου Dolce & Gabbana, τα ρούχα της οποία έχουμε δει εδώ και αρκετό καιρό, έμενε όμως να απολαύσουμε τη διαφημιστική καμπάνια, αυτής της παραμυθένιας συλλογής. Πολλά λόγια δε θα βγαίνουν από το στόμα σου στα δύο λεπτά του βίντεο που ακολουθεί. Τα αγόρια μοντέλα του οίκου είναι μοναδικά και εμφανίζονται και χωρίς μπλουζάκια, ενώ τα κορίτσια είναι τόσο όμορφα που μοιάζουν να έχουν βγει όντως από παραμύθι.

 

Εκτός από τα πανέμορφα μοντέλα, με τις τιάρες και τα στέματα που θα παρακαλάς να μπορούσες να φορέσεις για να κατέβεις ένα μεσημέρι την Ερμού, την παράσταση κλέβουν τα συγκλονιστικά ρούχα, γεμάτα φλοράλ, βελούδο, αναγεννησιακά μοτίβα, θηλυκές γραμμές, καρό, γούνα και διαμάντια.

 

Θα δεις ρούχα που δε μπορείς να φορέσεις εύκολα, αλλά θα ψάξεις να βρεις events που να σηκώνουν ένα τέτοιο ντύσιμο. Το αναπάντεχο της καμπάνιας, είναι η εμφάνιση της Claudia Schiffer, η οποία κρατά απαστράπτουσα ένα μήλο, με τρόπο που καμια, ποτέ μας δε θα καταφέρει να εφαρμόσει.

 

 

 

Δυναμώστε τα ηχεία, ταξιδέψτε με τις εικόνες και νιώστε πριγκίπισσες του παραμυθιού.