ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Οδηγός αγοράς: 8 statement τσάντες, έως 60€, που θα απογειώσουν τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου

ImaxTree

Είναι άνοιξη. Ο καιρός είναι ηλιόλουστος (ΟΚ σχεδόν), τα σπουργίτια, σπουργιτίζουν (στο μυαλό μου αυτό κάνουν τουλάχιστον), το Πάσχα πλησιάζει και η διάθεση ανεβαίνει. Προσωπικά, όταν έχω καλή διάθεση, έχω όρεξη για λίγο shopping. Παρ' όλα αυτά, επειδή -όπως είπαμε- πλησιάζει το Πάσχα, και όπως και να 'χει, τις διακοπές μας θα τις κάνουμε, πιστεύω ότι αυτή την περίοδο είναι καλύτερο για τα οικονομικά μας να κάνουμε έξυπνες αγορές.

Σκέφτηκα, λοιπόν, ότι τα items που χρειάζεται η ντουλάπα μας πρέπει να είναι εντυπωσιακά αρκετά ώστε να αναβαθμίσουν την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα μας (άρα και τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας) και να είναι οικονομικά, για να μπορέσουμε να κάνουμε το ταξιδάκι μας το Πάσχα με άνεση. Πώς μπορούμε να τα συνδυάσουμε και τα δύο; Η απάντηση, απλή: βρίσκοντας ένα item το οποίο είναι αρκετά εντυπωσιακό, χωρίς να ξεπερνάει τα 60€ (είναι το όριο στο budget του shopping που μας βάζω).

Μια statement τσάντα είναι ένα αξεσουάρ που προσφέρει όλα όσα ζητάμε. Εάν το σχέδιο ή το χρώμα, το υλικό κ.ο.κ. της τσάντας έχει το λεγόμενο “wow factor” (=σε κάνει να πεις «ουάου»), τότε σημαίνει ότι και οι εμφανίσεις σου θα είναι πιο ιδιαίτερες, πιο εντυπωσιακές.

ΙmaxTree

ΙmaxTree

Κάνοντας μια βόλτα στην αγορά, λοιπόν, βρήκαμε για εσένα 8 statement, οικονομικές τσάντες που προσφέρουν όλα αυτά και που τελικά θα απογειώσουν τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου.

 

Τσάντα με πλεκτό σχέδιο, BSB 59,90€

 

Τσαντάκι μίνι κροκό, MANGO 29,99€

 

Τσάντα με διπλό λουρί, attrattivo 49,90€

 

Διάφανο τσαντάκι μέσης, Sugar Free 14,90€

 

Τσάντα χιαστί με κούμπωμα κοκκάλινο, ZARA 25,95€

 

Τσάντα ώμου με χρυσή αλυσίδα, Veta Accessories (στο Tsakiris Mallas) 49,00€

 

Τσάντα με τρουκς, ASOS Design 24,99€

 

Τσάντα κύκλος χιαστή, Marks and Spencer 45,70€

 

Kεντρική φωτογραφία: ImaxTree