STYLE

Ο Paul, η Paul’s Boutique και οι πετσέτες κουζίνας

O Paul Slade των Paul’s Boutique επισκέφτηκε τη χώρα μας στo πλαίσια της συνεργασίας του με την εισαγωγική εταιρεία Basic’s Sense και το ελληνικό team της Paul’s Boutique βρήκε αφορμή για πάρτι και ταυτόχρονη παρουσίαση της νέας συλλογής F/W 2014-15.

O υπέροχος χώρος του ΦΟΥΑΡ (δεν είχα πάει και είναι πολύ ωραία) φιλοξένησε την καινούργια συλλογή και ο ίδιος ο Paul Slade μας ξενάγησε στα νέα σχέδια, τα ιδιαίτερα prints και τις δυναμικές, θηλυκές γραμμές που διακρίνουν τη νέα συλλογή.

Bloggers, δημοσιογράφοι, στυλίστες και buyers συνομίλησαν με τον ίδιο τον Paul Slade και γνώρισαν το άτομο πίσω από το όνομα Paul’s Boutique.

Πήγα. Και γνώρισα τον συμπαθητικό και χαμηλών τόνων σχεδιαστή Paul. Θέλει, όπως είπε στο Ladylike, να βγαίνουν πάντα τα σχέδιά απλά, αλλά μοναδικά. Αυτό έχει στο μυαλό του όταν σχεδιάζει. Πιστεύει ότι οι Ελληνίδες είναι πολύ κομψές, σε αντίθεση με τις συμπατριώτισσές του, που είναι είτε πολύ cool, είτε ΚΑΘΟΛΟΥ cool. Για την ελληνική αγορά δεν επιλέγει να στέλνει συγκεκριμένα προϊόντα, θεωρώντας δηλαδή ότι ταιριάζουν κάποια σε μας, αλλά ολόκληρες τις συλλογές.

Η αγαπημένη της χειμερινής συλλογής του είναι η ασπρόμαυρη, την οποία και εμπνεύστηκε, όπως μου είπε αναζητώντας πετσέτες για την κουζίνα του.

 

Μερικά από τα νέα σχέδια Autumn – Winter 2014 – 2015

Καθαρές γραμμές, γεωμετρικές λεπτομέρειες, “αρχιτεκτονική” αισθητική και δυναμικοί συνδυασμοί χρωμάτων και υλικών, υπόσχονται μια συλλογή γεμάτη ένταση και θηλυκότητα. Με ποικιλία μεγεθών και τύπων η νέα συλλογή Paul’s Boutique είναι εδώ για να εμπλουτίσει με την αυθάδεια του λονδρέζικου street style τα φετινά μας outfits.