ΜΟΔΑ

Ο οίκος Louis Vuitton θυμάται τις θρυλικές καμπάνιες του

Unsplash

O oίκος Louis Vuitton δημοσιεύει θρυλικές καμπάνιες από περασμένα χρόνια και μάς καλεί να ταξιδέψουμε μαζί του.

Η πρόσκληση του οίκου Louis Vuitton να ταξιδέψουμε στον χρόνο ξεκίνησε από τις αρχές του outbreak του κορονοϊού. Το μήνυμα ήταν #SpiritofTravel με πρώτη αναδρομή την καμπάνια “Caravan of Camels in Pushkar” του φωτογράφου Jean Larivière. Όσο ο καιρός περνάει και ο κόσμος συνεχίζει να βρίσκεται σε παύση οι καμπάνιες που μας θυμίζει ο luxury οίκος Louis Vuitton, γίνονται όλο και πιο εντυπωσιακές.

Σύσσωμος ο κόσμος της μόδας προσπαθεί με δημιουργικούς τρόπους να διατηρήσει την επαφή με το κοινό και να ενισχύσει τη διάθεσή μας. Η Louis Vuitton το κάνει μέσα από τα ταξίδια της. «Στη Louis Vuitton πάντα πιστεύαμε στην έμπνευση που προέρχεται από το να ταξιδεύεις στον κόσμο» αναφέρουν οι εκπρόσωποι του οίκου. Και γεμίζουν το Instagram με φανταστικές φωτογραφίσεις από καμπάνιες των περασμένων χρόνων.

Η Louis Vuitton θυμάται υπέροχες καμπάνιες με κορυφαίους πρωταγωνιστές

Τα τοπία αλλάζουν μαζί με τις θεματικές και τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν σε κάθε καμπάνια. Από το Pushkar της Ινδίας, μέχρι την άγρια φύση της Νότιας Αφρικής με τη φωτογραφική ματιά των Jean Larivière και Peter Lindbergh. Θρυλικοί φωτογράφοι και θρυλικές προσωπικότητας με φόντο τοπία που κόβουν την ανάσα και υπέροχες Louis Vuitton δημιουργίες.

Στο luxury throwback του οίκου, είδαμε την Angelina Jolie στην Καμπότζη το 2011, την Catherine Deneuve στο Παρίσι το 2007 και τον Sean Connery στις Μπαχάμες το 2008.

Θυμηθήκαμε την Ali Hewson και τον Bono στην Αφρική το 2010, τον Muhammad Ali με τον εγγονό του, καθώς και τους Pelé, Maradona και Zidane να παίζουν ποδοσφαιράκι στη Μαδρίτη. Πιο πρόσφατο ταξίδι του οίκου ήταν η καμπάνια με πρωταγωνιστές τους Sofia και Francis Ford Coppola σε ένα φανταστικό στιγμιότυπο ανάμεσα σε πατέρα και κόρη. Στις καμπάνιες με τίτλο “Core Values” φωτογράφος είναι η Annie Leibovitz.

Το ταξίδι της Louis Vuitton έχει ξεκινήσει από τον περασμένο Μάρτιο και όπως όλα δείχνουν θα συνεχιστεί μέχρι να τελειώσει το lockdown του κορονοϊού σε παγκόσμιο επίπεδο. Και σίγουρα τότε ο οίκος θα μας χαρίσει νέα, πανέμορφα ταξίδια.