ΜΟΔΑ

Ο οίκος Fendi είναι το α-Fendi-κο της μόδας

Μπορεί εσύ να ψάχνεις για μαγιό και να ετοιμάζεις τη λίστα με τα must have των Ελλήνων σχεδιαστών η μόδα όμως δεν σταματά και δεν συμβαδίζει με τις σεζόν. Ήδη οι πασαρέλες γέμισαν με τις Resort collections των οίκων.

Ο οίκος Fendi παρουσίασε τη νέα του συλλογή και μας ενθουσίασε. Δε θα μπορούσε να γίνει και διαφορετικά αφού στο τιμόνι βρίσκονται δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της ιστορίας της μόδας. Karl Lagerfeld και Silvia Venturini Fendi συνεργάζονται για ακόμη μία φορά και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Pencil φούστες, rah-rah φούστες, δερμάτινα motocross jackets, ασυμμετρίες, ψηλόμεσα παντελόνια σε φαρδιά γραμμή, cropped tops, 3-D polka dot prints και η επανεμφάνιση του graffiti “Fendi Roma”. Το εν λόγω μοτίβο είχε να χρησιμοποιηθεί από το 1988.

Μπερδεμένα μοτίβα, διαφορετικά χρώματα, γούνινες λεπτομέρειες, στάμπες και πολλά prints. Μαύρο, πορτοκαλί, γαλάζιο και λευκό. Η νέα συλλογή είναι η επιτομή της θηλυκότητας και των γραμμών που κολακεύουν το γυναικείο σώμα χωρίς να το περιορίζουν.

Η συλλογή

Fendi-RESORT 2015