STYLE

Nene Fashion: “Old, but still chic” στην 15η AXDWeek

Οι Παναγιώτα Νέννε – Στέλλα Μυλωνάκη απευθύνονται στις γυναίκες που αγαπούν να ανακαλύπτουν την θηλυκή τους πλευρά και την ιδιαίτερη αισθητική τους, σε όσες τολμούν, ονειρεύονται, συγκινούνται, ζουν το ταξίδι τους δυνατά, με πάθος, με ψυχή…

Με αφορμή την 15η AXDWeek γνωριστήκαμε με το δίδυμο πίσω από την Nene Fashion, η αγάπη των οποίων για τη μόδα έγινε η αφορμή ώστε να εξελιχθεί μία μακρόχρονη φιλία σε ένα επιτυχημένο επαγγελματικό “ειδύλλιο”.

Υφαντά, μάλλινα, μπροκάρ, μουσελίνες, όλα εμπνευσμένα από τις δημιουργίες του παρελθόντος χαρακτηρίζουν την συλλογή της ερχόμενης σεζόν, ενώ στα νυφικά τα παλ χρώματα και τα αέρινα υλικά σε συνδυασμό με ανάλαφρες γαλλικές δαντέλες αποτελούν την νέα στιλιστική, minimal chic πρότασή τους. Η Παναγιώτα Νέννε και η Στέλλα Μυλωνάκη είναι δύο γυναίκες που ζουν καθημερινά με στιλ και πάθος για την μόδα…

Μιλάμε για τις τάσεις, τα υφάσματα, τις διαχρονικά μοδάτες κυρίες, αλλά και για το τι δεν πρέπει να λείπει ποτέ από μια γυναικεία γκαρνταρόμπα.

Ποιο στιλ σας χαρακτηρίζει;

Όπως είπε και η μεγάλη δασκάλα Coco Chanel: “η μόδα αλλάζει, το στιλ μένει αναλλοίωτο”, γι’ αυτό κι εμείς διατηρούμε ένα προφίλ που ταυτίζεται περισσότερο με High End, Sophisticated αλλά και Boho Chic δημιουργίες.

Ποια γυναίκα σας εμπνέει;

Η γυναίκα ήταν, είναι και θα είναι, για πάντα, μια αστείρευτη πηγή έμπνευσης και δημιουργίας, σύμβολο της ζωής και της αναγέννησης, της ομορφιάς και του έρωτα. Γι αυτό και για εμείς δίνουμε ιδιαίτερη προτεραιότητα στην αύρα, στην ενέργεια, στη δύναμη ψυχής  που εκπέμπουν όσες γυναίκες μας επιλέγουν, δημιουργώντας κάθε φορά ένα μοναδικό πρότυπο μούσας…

nene fashion 1.jpg 

Πώς έδεσε η συνεργασία σας;

Ένα κοινό πάθος, η αγάπη μας  για τη μόδα και κατ’ επέκταση, η κοινή μας πεποίθηση που θέλει την σύγχρονη γυναίκα να νιώθει ιδιαίτερη και ξεχωριστή, στάθηκαν οι αφορμές ώστε να εξελιχθεί μία μακρόχρονη φιλία σε ένα επιτυχημένο επαγγελματικό “ειδύλλιο”.

nene 2.jpg

nene 4.jpg

Ποιο είναι το μότο σας στη μόδα;

“Be Stylished MEANS Believe InStyle WHICH LEADS TO Behave As a Stylist”.

Ποιο είναι το στιλ που προτείνετε για το επόμενο Φθινόπωρο και Χειμώνα;

“Greece Fits Me”. Πηγή έμπνευσης έγινε η χώρα μας και ως εκ τούτου το στιλ που προτείνουμε για την ερχόμενη σεζόν AW’14-15 έχει αναφορές από την λαογραφική Ελλάδα, που είναι συνυφασμένη με τις περίφημες τοπικές ενδυμασίες, τα περίτεχνα στολίδια, τα πατροπαράδοτα έθιμα, την ιδιαίτερη ντοπιολαλιά… Υφαντά, μάλλινα, μπροκάρ, μουσελίνες, όλα εμπνευσμένα από τις δημιουργίες του παρελθόντος.

Ποια νυφικά θα φορεθούν πολύ την άνοιξη που διανύουμε και το καλοκαίρι;

Τα νυφικά αγαπούν και αυτή τη σεζόν πολύ το λευκό. Παράλληλα όμως παλ χρώματα και αέρινα υλικά σε συνδυασμό με ανάλαφρες γαλλικές δαντέλες αποτελούν την νέα δική μας στιλιστική, minimal chic πρόταση για τη περίοδο που διανύουμε.

nene 5.jpg Η νέα σειρά ρούχων σας σε ποια γυναίκα απευθύνεται;

Σε όσες γυναίκες αγαπούν να ανακαλύπτουν την θηλυκή τους πλευρά και την ιδιαίτερη αισθητική τους, σε όσες τολμούν, ονειρεύονται, συγκινούνται, ζουν το ταξίδι τους δυνατά, με πάθος, με ψυχή…

Ποιες γυναίκες θεωρείτε στιλάτες;

Όλες όσες καταφέρνουν και υποστηρίζουν με αυτοπεποίθηση και δημιουργική φαντασία την καθημερινή τους εμφάνιση ακόμη και αν επρόκειτο για μία απλή αθλητική φόρμα με hoodies!

nene 1.jpg

nene 3.jpg

nene 6.jpg

Τι δεν πρέπει να λείπει ποτέ από μια γυναικεία γκαρνταρόμπα;

Οπωσδήποτε αυτό για το οποίο είμαστε υπερήφανες ότι δουλεύουμε εξαιρετικά! Έναν sur mesure κορσέ!

Τι θα δούμε από εσάς στην 15η AXDWeek;

Maxi φορέματα, κάπες, boho pants, με πτυχώσεις, κρόσια, φούντες και περίτεχνες τρέσες είναι μερικά μόνο από τα κομμάτια που συγκαταλέγονται στην Old But Still Chic νέα συλλογή του Οίκου, η οποία ολοκληρώνεται με τις χειροποίητες σπάνιες δημιουργίες της εικαστικού Ελένης Δασκαλάκη.