ΜΟΔΑ

Μίλα μου για μόδα. Για μόδα μίλα μου

Η ώρα που η πασαρέλα και η μουσική σκηνή θα γίνουν έναν φτάνει. Στις 3 Απριλίου, η μόδα θα ενωθεί με τη μουσική για τέταρτη συνεχή χρονιά και εμείς θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας, γιατί κάτι μας λέει ότι για ακόμα μία φορά το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό. Και έχουμε και έναν λόγο παραπάνω που σου το λέμε αυτό.

Το
φετινό MadWalk by
Coca-Cola light – The Fashion Music Project
είναι εμπνευσμένο από τη δύναμη της γυναίκας. Κάτι που σημαίνει ότι το stage θα πλημμυρίσει μόνο από γυναικείες φωνές (special guest εμφάνιση θα έχουμε από την Άννα. Μία είναι η Άννα). Οι
5 σχεδιαστές μόδας, τα 3 fashion
brands
και οι καλλιτέχνες που θα μοιραστούν
τη σκηνή του φετινού
Madwalk
by
Coca
Cola
light
είναι οι Demy-Apostolos Mitropoulos, Tamta-Mi-Ro, Θωμαή Απέργη-Vassilis Zoulias, Μελίνα Μακρή-Dimitris Petrou, ενώ η Μελίνα
Ασλανίδου
θα πλαισιώσει με την εμφάνισή της
την παρουσίαση
της συλλογής του νικητή του διαγωνισμού
The New Fashion Designer
Contest.

Παρουσιάστρια θα είναι το χρυσό κορίτσι, Μαίρη Συνατσάκη, ενώ οι άνθρωποι που έχουν τρέξει και έχουν ιδρώσει για να είναι όλα τέλεια είναι οι fashion directors Ηλίας Μιχαλόλιας και Χάρης Γκοτζαμανίδης και ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την καλλιτεχνική και σκηνοθετική καθοδήγηση.

Πριν όμως από όλα αυτά 19 άνθρωποι που έχουν το γονίδιο του στυλ στο DNA τους μίλησαν στην κάμερα για – τι άλλο βρε χρυσό μου – μόδα, μόδα, μόδα. Διαλέγουμε μερικούς από τους αγαπημένους μας.

Η Βίκυ Καγιά και οι πρώτες της αναμνήσεις

H Τζένη Μπαλατσινού και η αγαπημένη της madwalk στιγμή

H Μαίρη Συνατσάκη και οι πιο καλοντυμένοι Έλληνες

 

Ο Vassilis Zoulias και ο ορισμός του καλοντυμένου

Οι MI-RO και οι κορυφαίοι σχεδιαστές

 

Ο Yatzer και η σχέση του με τη μόδα

Ο Τάκης Διαμαντόπουλος και o Avedon

O Cartoon Dandy και η Σάσα