ΜΟΔΑ

Μίλα μου για εκπτώσεις και τίποτα άλλο

Δεν χρειάζεται να προφέρεις όλη τη λέξη ''εκπτώσεις''. Ο γυναικείος εγκέφαλος είναι έτσι σχεδιασμένος ώστε να την καταλαβαίνει από την εκφορά των τριών πρώτων γραμμάτων. Η γυναίκα θα καταλάβει ακόμα κι αν εσύ μιλάς ψιθυριστά. Οι εκπτώσεις είναι η γη της επαγγελίας μας.

Και μόνο στην ιδέα κάτι μας πιάνει. Μπορεί το ταμείο να είναι μείον αλλά θα κάνουμε τα κουμάντα μας και η αγορά θα πραγματοποιηθεί. Άσε που για εμάς τα κορίτσια με πορτοφόλι γεμάτο κέρματα η περίοδος αυτή είναι όαση.

Θυμήσου μόνο πώς ένιωσες την τελευταία φορά που είδες κολλημένο σε βιτρίνα το εκπληκτικό σύμβολο (-), δίπλα ένα νούμερο μεγαλύτερο του 50 και ακόμα πιο δίπλα το σύμβολο (%). Μαγεία. Λες και ηλεκτρικό ρεύμα διαπερνά το σώμα και σε οδηγεί να περάσεις το κατώφλι του καταστήματος.

Να μην ψωνίσουμε κάτι; Δεν είμαστε άνθρωποι εμείς; Κορίτσια μου στις εκπτώσεις θα ξεσαλώσουμε γιατί ένα διάλειμμα μας χρειάζεται.

Και επειδή δεν προλαβαίνεις να πας στην Ερμού, στην Καλλιθέα, στο Χαλάνδρι, στη Γλυφάδα και στην Κουάλα Λουμπούρ θα πας μόνο στο εμπορικό κέντρο River West για να τα δεις όλα και να ψωνίσεις εύκολα και γρήγορα.

 

Και φέτος τον Ιανουάριο οι εκπτώσεις θα φτάσουν το 70%. Καταλαβαίνεις για τι διαφορά μιλάμε; Αν διαβάζεις ακόμη και δεν έχεις μπει σε τραμ, τρένα, μετρό και αυτοκίνητα για να πας στο River West θα ήθελα να σε δελεάσω λίγο ακόμα. Αν είσαι από τις δύσκολες που το 70% δεν τους λέει και πολλά, τώρα θα σε κάνω να τρέξεις.

Aπό 16 έως 31 Ιανουαρίου με κάθε αγορά άνω των 30€, οι φίλοι του εμπορικού θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την τύχη τους παίζοντας στον διάσημο Τροχό της Τύχης και να διεκδικήσουν δωροεπιταγές αξίας 20€ από τα καταστήματά του. Αν έχεις τύχη διάβαινε που λέει και η γιαγιά μου η Στέλλα.

 

Επίσης δε θέλω να ανησυχείς για το parking και τα παιδιά. Γιατί καλά τα ψώνια αλλά αν δεν καταφέρεις να προσεγγίσεις το κατάστημα πώς θα τα κάνεις; Γιατί ακόμα κι αν φτάσεις, πώς θα απολαύσεις τις αγορές σου αν τα δίδυμα δε στέκονται ούτε για δύο λεπτά;

Υπάρχει λύση. Δωρεάν parking 2.500 θέσεων, δωρεάν μετακίνηση στο εμπορικό από και προς το σταθμό του Μετρό Αιγάλεω, αποκλειστικά με το mini-bus του River West και δωρεάν απασχόληση για τα μικράκια σας στο 3ο επίπεδο.

Καλά ψώνια εύχομαι. Σας αφήνω γιατί έχω δει κάτι μπότες και θέλω να προλάβω.