ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΥΛΙΑΣ

Μετά την Alison Brie, και η Yara Shahidi φοράει εντυπωσιακό jumpsuit στο κόκκινο χαλί

AP IMAGES

Δεν μπορεί να μην θυμάσαι την Alison Brie από το κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών, αφού έκλεψε τις εντυπώσεις με τη μαύρη, αλλά τελείως διαφορετική δημιουργία του Έλληνα σχεδιαστή Vassilis Zoulias που επέλεξε. Ένα jumpsuit με ουρά που έδινε την εντύπωση φορέματος και με strapless μπούστο ήταν η επιλογή της και το αποτέλεσμα ήταν τουλάχιστον εξαιρετικό. Κέρδισε τις καλύτερες κριτικές και καθώς φαίνεται άνοιξε το δρόμο για ακόμα περισσότερα jumpsuits στο κόκκινο χαλί.

Στο χθεσινό red carpet των SAG Awards, η Yara Shahidi διάλεξε μία παρόμοια δημιουργία με αυτή του Zoulias αλλά από τον οίκο Ralph Lauren. Δεν υπονοώ απολύτως τίποτα για ζήλιες ή αντιγραφή. Και η Ralph Lauren δημιουργία είχε εξίσου προσεγμένες λεπτομέρειες που δεν την άφηναν να περάσει απαρατήρητη. Προφανώς, οι δύο δημιουργίες μοιάζουν αρκετά όπως μπορείς να δεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι εμφανή τα σημεία της διαφοροποίησης, όπως ο τεράστιος φιόγκος της Yara Shahidi στο πίσω μέρος του φορέματος.

 

Μία ακόμα απόδειξη ότι η ελληνική μόδα είναι σε θέση να συναγωνιστεί εκείνη του εξωτερικού αν και με λιγότερα μέσα και ελάχιστη πρόσβαση στον λαμπερό χώρο του Hollywood. Όταν τα καταφέρνει όμως, όχι μόνο μπορεί να σταθεί δίπλα σε ονόματα όπως ο Valentino ή ο Ellie Saab αλλά και να κερδίσεις τις εντυπώσεις.

ap images

Jordan Strauss/Invision/AP & Jordan Strauss/Invision/AP

 

Κεντρική φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP