ΜΟΔΑ

Το iconic σούπερ καλοκαιρινό φόρεμα που έχουν αγαπήσει τα Ιt girls

Getty Images Bennett Raglin

Άτυπα θα ονομάσουμε αυτό το iconic φόρεμα, το απόλυτο κομμάτι του καλοκαιριού. Οι λόγοι πολλοί. Συγκεντρώνει πολλά trends μαζεμένα και έχει ήδη γίνει το αγαπημένο των αγαπημένων μας κοριτσιών της μόδας.

Λίγο πριν την επίσημη της πιο όμορφης εποχής του χρόνου (πού θα πάει, θα φτιάξει ο καιρός) ανακαλύψαμε ένα κομμάτι που επάξια μπορεί να χαρακτηριστεί ως η νέα «στολή» του καλοκαιριού. Τουλάχιστον για τα Ιt girls ισχύει ήδη. Αναρωτιέσαι γιατί το Serita dress του brand Cult Gaia διεκδικεί αυτό τον τίτλο; Είναι πλεκτό, με μάξι μήκος, έχει cut outs, βγαίνει σε 3 natural φανταστικές αποχρώσεις και έχει επιρροές από τα 70s και τα 90s. Όλα όσα πρέπει να έχει ένα φόρεμα δηλαδή για να είναι iconic.

Επίσης, θα σου πούμε ότι ήδη το έχουν φορέσει μερικές από τις πιο εντυπωσιακές και «ενημερωμένες» γυναίκες. Πρώτη το φόρεσε η Candice Swanepoel στο κόκκινο χαλί τον περασμένο Φεβρουάριο.

iconic φόρεμα

Κι ενώ από τότε η ζωή μας άλλαξε εντελώς (βλέπε outbreak κορονοϊού), το παράδειγμά της ακολούθησαν κι άλλα it girls με μεγάλη επιρροή. Και φόρεσαν το Cult Gaia ακόμα και στο σπίτι.

Η Rosie Huntington- Whiteley το επέλεξε στην πιο «φυσική» εκδοχή του και το συνδύασε με βραχιόλια από ξύλο και τo φανταστικό Tiffany & Co. κολιέ της.

Η influencer Camille Charriere φωτογραφήθηκε με αυτό στα σκαλιά του σπιτιού της και το συνδύασε με χρυσούς διακριτικούς κρίκους και λευκά thong sandals.

Το πανέμορφο μοντέλο Romee Strijd επέλεξε το Cult Gaia φόρεμα για να μας δείξει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα και να ανακοινώσει την εγκυμοσύνης της.

Το iconic φόρεμα που αγαπούν τα it girls είναι φανταστικό -και όχι οικονομικό

Φόρεμα Cult Gaia
CULTGAIA.COM

Φόρεμα Cult Gaia

Το πλεκτό Serita Dress φόρεμα με τα cut outs υπάρχει σε off-white, sand και amber απόχρωση.