ΜΟΔΑ

Η Kim Kardashian κυκλοφορεί μάσκες και γίνονται sold out μέσα σε λίγες ώρες

Getty Images Pierre Suu

Το Skims της Kim Kardashian γίνεται ακόμα ένα brand που κυκλοφορεί υφασμάτινες, μη χειρουργικές μάσκες προσώπου. Η διαφορά είναι πώς οι μάσκες της Kardashian έγιναν sold out μέσα σε λίγες ώρες.

To περασμένο Σάββατο (16/5), το brand Skims της Kim Kardashian ανακοίνωσε πως κυκλοφορεί υφασμάτινες μάσκες προσώπου. Οι μάσκες που δεν έχουν ραφές είναι διαθέσιμες σε 5 χρώματα και η αγορά 4 υφασμάτινων μασκών κοστίζει 25 δολάρια. Οι μη χειρουργικές μάσκες προσώπου της Kim Kardashian που είναι φτιαγμένες σύμφωνα με τα standards του brand της Skims, δημιουργήθηκαν για ακόμα έναν σκοπό. Και μάλιστα καλό.

Η Kim Kardashian δωρίζει μάσκες για την καταπολέμηση του κορονοϊού

Για να ενισχύσει τις προσπάθειες καταπολέμησης του κορονοϊού και να προστατεύσει τους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, το brand της Kim Kardashian δεσμεύτηκε ότι θα δωρίσει 10 χιλιάδες υφασμάτινες μάσκες προσώπου σε μη κερδοσκοπικούς φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

Η απήχηση των υφασμάτινων μασκών στον κόσμο ήταν μεγάλη (σε αυτό συνέβαλε και η λογική τους τιμή) με αποτέλεσμα οι Skims Face Masks να γίνουν sold out μέσα σε λίγες ώρες.

Η ομάδα του Skims έκανε ακόμα μία ανάρτηση στο Instagram και ενημέρωσε τους ενδιαφερόμενους για την επανακυκλοφορία τους. «Δυστυχώς, οι μάσκες SKIMS εξαντλήθηκαν σήμερα, αλλά δουλεύουμε με τον τοπικό μας συνεργάτη στο Λος Άντζελες, για να παράγουμε περισσότερες, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Η επόμενη παρτίδα θα είναι διαθέσιμη την επόμενη εβδομάδα. Εγγραφείτε στη λίστα αναμονής για να λάβετε σύντομα περισσότερες λεπτομέρειες. Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας» ανακοίνωσαν οι εκπρόσωποι του brand.