CELEBRITY STYLE

Η Julia Fox προωθεί το ασφαλές σεξ με το πρόσφατο look της

@2023 Vianney Le Caer/AP Images

Θα ήθελα κάποια στιγμή να μπω στο μυαλό της Julia Fox και να δω πώς σκέφτεται. Η αλήθεια είναι ότι δεν θα ήθελα να εμβαθύνω. Ίσα-ίσα να δω τη διεργασία που κάνει όταν ντύνεται πριν βγει από το σπίτι της. Σίγουρα, ο παράγοντας της έκπληξης και του σοκ αποτελεί πάντα βασική προϋπόθεση στο στιλ της, που δεν βγάζει σχεδόν ποτέ νόημα. Πιστεύω ότι ντύνεται όπως ντύνεται, γιατί θέλει να συζητηθεί (όχι ότι υπάρχει κάτι κακό με αυτό), και δεν θα αρνηθώ ότι κάποιες φορές τα καταφέρνει με επιτυχία. Η επιτυχία, στα μάτια μου, είναι όταν η κουβέντα πάνω στο στιλ της γίνεται για καλούς λόγους, γι’ αυτό και οι απόψεις διίστανται σε ό,τι αφορά ένα πρόσφατο look της.

Η Julia Fox πειραματίζεται με το στιλ της και κατά καιρούς, την έχουμε δει να υποστηρίζει διάφορα διφορούμενα looks. Από το δερμάτινο φόρεμα με την λαιμόκοψη σε σχήμα χεριού που έμοιαζε σαν να την πνίγει, μέχρι και το υπερβολικά χαμηλοκάβαλο παντελόνι που για μόλις λίγα χιλιοστά δεν είδαμε το αιδοίο της, μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ότι η Fox τολμάει με τις εμφανίσεις της. Η πιο πρόσφατη, είναι σίγουρα αντισυμβατική, αλλά έχει και ένα άκρως ξεκάθαρο μήνυμα: φόρα προφυλακτικό. Η Julia Fox μέσω του look της προωθεί το ασφαλές σεξ. Και παρακάτω θα δεις πώς.

Προφυλακτικά στα ρούχα: Η Julia Fox φοράει ένα σύνολο με ξεκάθαρο μήνυμα

Πριν μερικές ημέρες, η Julia Fox φωτογραφήθηκε να κάνει βόλτα στο Λος Άντζελες όπου είναι η μόνιμη κατοικία της. Για το look της, είπε να πάρει έξτρα προστασία (pun intended), σε περίπτωση που η μέρα της εξελιχθεί σε μια βραδιά καυτού σεξ. Αν μη τι άλλο, αποκλείεται να ξεμείνει, μιας και φόρεσε ένα σύνολο που περιλάμβανε διάφανα ρούχα με (πολλά) προφυλακτικά.

Πιο συγκεκριμένα, εμφανίστηκε φορώντας ένα σύνολο που αποτελούνταν από ένα διάφανο στράπλες τοπ, μια λευκή χαμηλόμεση φούστα, ψηλές «μπότες» (στην ουσία, οι μπότες της ήταν κομμάτια από βινύλ φορεμένα πάνω από τα πέδιλά της) και μια τσάντα. Τα πάντα εκτός της φούστας της, ήταν από βινύλ και περιλάμβαναν προφυλακτικά τα οποία σαν να σχημάτιζαν ένα μοτίβο. Κοιτάζοντας καλύτερα δε, παρατηρεί κανείς ότι φοράει και ψηλά γάντια από latex στο χρώμα του δέρματός της. Όταν σου γράφω ότι προωθεί το ασφαλές σεξ, το εννοώ.

Rachpoot/Bauer-Griffin/GC Images/Getty Images/Ideal Images

Φυσικά, δεν ξέρω αν η πρόθεσή της ήταν να περάσει αυτό το μήνυμα απαραίτητα ή απλά αυτό το look είναι μια ακόμη ένδειξη ότι της αρέσει να αντιμετωπίζει τη μόδα λιγότερο συμβατικά από άλλους. Παρ’ όλα αυτά, η Julia Fox κατάφερε να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: να συζητηθεί. Το συγκεκριμένο look βέβαια, όσο πειραματικό κι αν είναι ως προς την κατασκευή και το concept του, δεν παρεκκλίνει τελείως από τη μόδα του σήμερα.

Υπάρχει μια τάση για επιστροφή (και μια απελευθέρωση ίσως) στο sexy dressing, αυτό το unapologetic sexy dressing το οποίο μας σύστησε ο Tom Ford στα 90s. Υπάρχουν πολλές ενδείξεις αυτής της τάσης στις πασαρέλες, αλλά και στη μόδα του street style, μέχρι και στο κόκκινο χαλί, μόνο που γίνεται με πολύ διαφορετικό τρόπο απ’ αυτόν της Fox. Δηλαδή, ναι, δεν βλέπουμε γυναίκες να φοράνε ρούχα με προφυλακτικά, οπότε μπορεί να είναι περήφανη γι’ αυτή της την πρωτιά. Από την άλλη, τον Φλεβάρη, ο οίκος Diesel, στην παρουσίαση της Fall 2023 συλλογής του, είχε στην πασαρέλα ένα βουνό από 300.000 προφυλακτικά, οπότε η Julia Fox μπορεί να είναι πιο μπροστά απ’ ό,τι φανταζόμαστε.

Το look της Julia Fox είναι:

ΨΗΦΙΣΕ