ΜΟΔΑ

H Vogue ντύνει την Περιστέρα Μπαζιάνα

Όταν η Περιστέρα - Μπέτυ της καρδιάς μας, ακολουθούσε τον Αλέξη στο γύρο του θριάμβου, μετά την αξιοσημείωτη νίκη της Κυριακής, όλοι βρήκαμε πολύ γλυκό το πόσο διακριτικά στέκεται δίπλα του.

“Πίσω από έναν μεγάλο άντρα, υπάρχει πάντα μια μεγάλη γυναίκα” λέει το ρητό και συμφωνεί μαζί του και η αμερικάνικη Vogue.

Κάπως έτσι ξεκινά το άρθρο στο site του ναού της μόδας και του στιλ, το οποίο τιτλοφορείται “What Greece’s New First Lady Peristera Batziana Should Wear”.

Όχι απλά ο κόσμος στηρίζει τον Αλέξη και τη γυναίκα του, αλλά η Vogue φροντίζει ώστε η Μπέτυ να βγαίνει καλοντυμένη.

 

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το άρθρο, της προτείνουν 5 συνολάκια – κλειδιά τα οποία μπορεί να φορά επανειλημμένως, όπως και οι συνάδελφοι – δημόσια πολιτικά προσωπα Michelle Obama και Angela Merkel!

Χαμό έχει κάνει η πρώτη κυρία της Ελλάδας κι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα!

Ακολουθούν οι προτάσεις της Vogue για την Περιστέρα:

Αlexander McQueen

Balenciaga

Marni

Mary Katrantzou

Prada

Βέβαια διαβάζοντας τα σχόλια των αναγνωστών, οι ίδιοι δε δείχνουν να ενθουσιάζονται τόσο με το άρθρο αυτό. To θεωρούν αστείο, προσβλητικό και σεξιστικό. Και πως είναι τραγική ειρωνεία να προτείνουν ρούχα αξίας χιλιάδων ευρώ σε μια χώρα που βιώνει οικονομική κρίση. Σχολιάζουν μάλιστα ότι ακόμα κι αν ο Αλέξης Τσίπρας ντυνόταν γυναίκα θα ήταν πιο κομψός από τη σύζυγό του.

 

Παράλληλα οι ενδυματολογικές συμβουλές της Lady Peristera είναι το άρθρο που έχει μοιραστεί περισσότερο αυτή τη στιγμή στο site της Vogue!

 

Περισσότερες εκλογές στο LadyLike:

Copy the look: Πώς να αντιγράψεις σωστά το στυλ της υποψήφιας βουλευτίνας

Το dress code της ελληνικής Βουλής