ΜΟΔΑ

Η Tyra Banks επιστρέφει στο ANTM, χωρίς όρια ηλικίας μόνο με…smizing

Το America's Next Top Model υπήρξε για χρόνια ένα από τα πιο δημοφιλή τηλεοπτικά προγράμματα, που ανέδειξε ηχηρά ονόματα της σύγχρονης βιομηχανίας της μόδας και αποτέλεσε το εισιτήριο σε αυτήν για ακόμη περισσότερα. Η Tyra Banks, η δημιουργός του σόου, επιστρέφει φέτος σε αυτό ως οικοδέσποινα κι έχει μερικές πολύ σημαντικές ανακοινώσεις να κάνει.

Μέχρι πρότινος, οι κοπέλες που λάμβαναν συμμετοχή έπρεπε να πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια, όπως πχ. αυτό της ηλικίας. Συγκεκριμένα, κάθε συμμετέχουσα έπρεπε να είναι 18-27 ετών αυστηρά, προκειμένου να λάβει μέρος στο σόου.

Αυτό, ωστόσο, αλλάζει στο εξής, όπως ανακοίνωσε η ίδια η Tyra Banks μέσω ενός βίντεο που δημοσίευσε στο instagram, λέγοντας: “Ξέρετε, έχω υπερασπιστεί τη διαφορετικότητα στην ομορφιά και την έλλειψη του photoshop όταν η κουβέντα αφορά στο τι είναι όμορφο και τι όχι. Έχουν γίνει 23 κύκλοι για το ANTM, σε όλους εκ των οποίων λέγαμε στις κοπέλες ότι πρέπει να είναι 27 ή μικρότερες. Και, ξέρετε τι ακούω όλη την ώρα; Έλα τώρα, Tyra, γιατί να υπάρχει όριο ηλικίας;“.

Ενώ, στη συνέχεια διευκρινίζει: “Οπότε, ξέρεις κάτι; Σπάω αυτό το όριο. Θες να περάσεις από οντισιόν για το ANTM; Δε με νοιάζει πόσων ετών είσαι γλυκιά μου, χρειάζεται απλώς να ξέρεις πώς να κάνεις smize (όρος που καθιέρωσε η ίδια η Tyra και σημαίνει να χαμογελάς όχι μόνο με το πρόσωπό σου, αλλά χρησιμοποιώντας και τα μάτια σου) και να είσαι ανοιχτή να μάθεις να περπατάς στην πασαρέλα σαν supermodel“.

 

Μας αρέσεις, Tyra!